Xonia, dezvăluiri-șoc, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan: ”În momentul de față cea mai buna versiune a mea”

După ce luna trecută a fost prinsă beată și drogată la volan, Xonia susține că în aceste momente este cea mai bună versiune a sa. Vedeta a recunoscut că are câteva regrete în viață, dar nu se arată deranjată de ultimul său derapaj periculos.

28 iul. 2023, 08:30
Xonia, dezvăluiri-șoc, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan: ”În momentul de față cea mai buna versiune a mea”
Xonia, dezvăluiri-șoc, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan

Xonia, dezvăluiri-șoc, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Vedeta a trecut repede peste scandalul care i-a șocat pe fanii săi și își vede în continuare de viață.

Citește și Xonia la un pas să cedeze emoțional. În ce hal a ajuns vedeta de când a fost prinsă poliție băută la volan: „Sunt traumatizată”

Xonia, dezvăluiri-șoc, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan

La mai bine de o lună de la momentul în care a fost prinsă beată și drogată la volan, dar și fără dreptul de a conduce în România, Xonia se declară împăcată cu ea însăși și deși, a mărturisit că are câteva regrete în viață. Cu toate acestea, artista spune că în aceste momente este cea mai bună versiune a sa.

”Trebuie să recunosc faptul că am câteva regrete. Dar în același timp, înțeleg că dacă viața mea nu ar fi decurs așa, eu nu aș mai fi fost persoana care sunt în ziua de azi. Iar eu pot spune că sunt în momentul de față cea mai buna versiune a mea.

Toate lucrurile prin care am trecut și pe care le-am trăit m-au modelat în ceea ce sunt astăzi, iar lucrul acesta este important pentru mine. Probabil dacă nu aș fi avut unele dintre experiențele prin care am trecut, nu aș mai fi fost la fel în acest moment”, a declarat Xonia pentru FANATIK.

Mai mult, Xonia are planuri mari și visează să își întâlnească sufletul pereche, dar și să devină mireasă.

”Îmi doresc o familie. Chiar îmi doresc să întâlnesc un bărbat potrivit pentru mine. Să îl iubesc și să mă iubească. Vreau să ne facem o casă a noastră, să ne întemeiem o familie. Cred că acesta este visul oricărei femei (…) M-aș vedea mireasă. Însă în ceea ce privește rochia, nu mă pot pronunța acum. Nu am un anumit model în minte pe care mi-l doresc. Gusturile mele se tot schimbă în ceea ce privește moda. Așa că rămâne să vedem atunci, când va fi momentul, ce voi decide”, a mai spus vedeta.

Citește și Xonia spune tot despre relaţia cu TJ Miles. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi la Survivor România 2022 VIDEO