Boala gravă de care suferă Nicoleta Luciu. Vedeta cheltuie pe tratament peste 1000 de euro pe lună

La 41 de ani, Nicoleta Luciu este o femeie realizată. Are o căsnicie liniştită şi patru copii pe care-i iubeşte până la cer şi înapoi. S-a retras din viaţa publică şi duce un trai tihnit la Miercurea-Ciuc. Cu toate astea, fericirea vedetei este umbrită de o problemă de sănătate destul de seriosă.

21 iun. 2022, 11:16

Nicoleta Luciu se confruntă cu o boală destul de rar întâlnită în cazul femeilor, alopecia, afecţiune care are consecinţe serioase mai cu seamă în plan emoţional. Pentru că nu este plăcut pentru nicio femeie să-şi piardă părul şi să nu poată face mare lucru să împiedice asta decât, cel mult, să se tundă periuţă. Cu siguranţă vă amintiţi de soţia lui Will Smith, cea care a şi declanşat un mic scandal la Premiile Oscar 2022. Atunci, Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa. Rock a spus că se așteaptă să o vadă pe Jada Pinket Smith în „G.I. Jane” 2, o aluzie la faptul că actrița este rasă în cap.

Boala gravă de care suferă Nicoleta Luciu

Revenind la Nicoleta Luciu, fosta asistentă a lui Teo le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că se confruntă cu alopecie, iar tratamentul pentru această afecţiune costă mii de euro. Pentru a-şi putea păstra podoaba capilară, Nicoleta face tratamente ale căror preţuri variază între 1000 şi 2000 de euro la o clinică din București. Vedeta locuieşte, însă, la Miercurea-Ciuc, astfel că este nevoită să facă naveta pentru administrarea tratamentului.

Citeste si Dieta cu care Nicoleta Luciu vrea să întoarcă iar toate privirile. Vedeta a renunţat la dieta cu slănină

Bruneta spune că este mulțumită de rezultatele tratamentelor și spune că părul său nu a mai arătat atât de bine de o lungă perioadă de timp. Vedeta mai spune că face acest tratament de opt luni și că deja a observat rezultatele.

Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are Luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, le-a spus vedeta fanilor de pe internet.

Ce este alopecia

Există mai multe tipuri de alopecie, care  cel mai des apar datorită deficitului nutrițional. Se fac niște analize de sânge, pentru a depista dacă pacientul respectiv este subnutrit, dacă ține o dietă sau dacă are un deficit de vitamine și proteine.

Bolile tiroidiene sunt o altă categorie de afecțiuni, care pot duce la căderea părului. Mai sunt anumite afecțiuni care pot duce la agravarea sau declanșarea căderii părului și, anume, dermatita seboreică, afecțiuni endocrinologice. Căderea părului mai poate fi dată și de cancere, de chimioterapie, de anumite medicamente. Poate să fi alopecie în plăci sau mai putem vorbi și de alopecie dată de sifilis„, a explicat Dr. Pavelina Andrei, pentru Spectacola.

Citeste si Nicoleta Luciu nu a fost ușor de cucerit. Cine e bărbatul care „a făcut-o femeie” pe fosta Miss România