Dieta cu care Nicoleta Luciu vrea să întoarcă iar toate privirile. Vedeta a renunţat la dieta cu slănină

Nicoleta Luciu este celebră nu doar pentru frumuseţea şi formele sale, dar şi pentru faptul că de-a lungul timpului a urmat numeroase diete.

04 mart. 2022, 20:44
Dieta cu care Nicoleta Luciu vrea să întoarcă iar toate privirile. Vedeta a renunţat la dieta cu slănină

Cândva era invidiată pentru silueta subțire și era considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, însă după ce a devenit mamă, Nicoleta Luciu a decis să își dedice tot timpul familiei și nu a mai pus atât de mult preț pe aspectul fizic. Acum, vedeta este hotărâtă să se ocupe mai mult de felul în care arată și și-a propus ca până la vară să slăbească spectaculos și să arate perfect în costum de baie.

Dieta cu care Andreea Bălan se menține la 49 de kilograme! Secretul dezvăluit de vedetă care o ajută de șapte ani!
Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar fanii vedetei sunt în continuare la curent cu ceea ce se întâmplă în viața acesteia. Nicoleta Luciu este foarte activă pe rețelele de socializare și comunică în permanență cu prietenii virtuali. Astfel, vedeta a decis să lanseze în urmă cu ceva timp o provocare în mediul online și să înceapă o dietă alături de doamnele și domnișoarele care o urmăresc pe instagram și care își doresc să slăbească rapid.

Dieta cu SLĂNINĂ face furori printre vedete. Trucul pe care trebuie să îl știe româncele să slăbească simplu și ușor

Pentru a obține o siluetă de vis, Nicoleta Luciu a dezvăluit că va ține o dietă în care alimentul de bază să fie salata. Vedeta cântărește în prezent 68 de kilograme și este determinată să slăbească, urmărind progresul în fiecare dimineață.

“Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideți de joi să începem o super dietă. Până la vară să fim super frumoase și să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata.”, a spus Nicoleta Luciu.

Pentru a le veni în ajutorul femeilor care vor să înceapă această dietă, Nicoleta Luciu a dezvăluit o rețetă simplă și care poate fi preparată rapid. Mai exact, vedeta a ales ca la masa de seară să consume o salată cu spanac, ou, perle de brânză și rucola. În plus, vedeta a spus că în salate pot fi adăugate brânză, ou, nuci sau carne slabă.

Noua dietă a Nicoletei Luciu, pe bază de psyllium: ”Sunt mulţumită de greutatea mea, am 60 de kilograme”

Nicoleta Luciu este celebră nu doar pentru frumuseţea şi formele sale, dar şi pentru faptul că de-a lungul timpului a urmat numeroase diete, în căutarea celei ideale. Vedeta ne-a povestit totul despre regimul pe care îl urmează în această perioadă.

Nicoleta Luciu locuieşte de ani buni la Miercurea-Ciuc alături de copiii şi soţul ei, dar e la fel de preocupată ca întotdeauna de aspectul fizic. Frumoasa brunetă a încercat de-a lungul timpului numeroase diete şi tratamente corporale pentru a se menţine în formă. Ba chiar de aproape doi ani a renunţat la carne, cafea, gluten şi zahăr.

Cum vedeta este într-o permanentă schimbare, atentă la noutăţile în materie de frumuseţe şi diete, am întrebat-o ce regim urmează în această perioadă.

”În perioada asta ţin o dietă cu psyllium (nr. plantă bogată în fibre alimentare, ce se consumă îndeosebi sub forţă de tărâţe). Dieta e cam 90% raw vegană. Îmi prepar acasă foarte mult lapte vegetal şi beau destul de multe lichide în timpul zilei, în jur de patru, cinci litri pe zi”, a declarat pentru OK! Magazine Nicoleta Luciu, adăugând că este mulţumită de greutatea la care a ajuns, şi anume 60 de kilograme.

Vedeta nu se bazează doar pe restricţiile alimentare pentru a-şi păstra talia subţire, ci şi pe mişcare.

”Am început să mă dau mult cu bicicleta, câteva ore pe zi, minimum două ore pe zi, iar în cazul în care plouă fac acelaşi lucru în casă, am bicicletă de spinning”, a dezvăluit celebra mamă a patru copii.