Boala incurabilă de care suferă Andreea Bălan: „Eu nu mai sunt la fel”

Boala incurabilă de care suferă Andreea Bălan. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, bucurându-se de o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare. A cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă, iar de-a lungul timpului nu a fost ocolită şi de primejdii.

23 nov. 2022, 08:22
Boala incurabilă de care suferă Andreea Bălan: „Eu nu mai sunt la fel”
Boala incurabilă de care suferă Andreea Bălan

Boala incurabilă de care suferă Andreea Bălan. Jurata de la „Te cunosc de undeva” nu a vorbit niciodată atât de punctual despre probleme pe care le are, însă, recent, și-a deschis sufletul în fața fanilor și a recunoscut unul dintre cele mai dure aspecte din viața ei.

Artista nu mai poate avea copii, iar asta nu pentru că nu își mai dorește, ci pentru că, medical vorbind, acest lucru nu mai este posibil.

Boala incurabilă de care suferă Andreea Bălan

După ce a născut-o pe Clara, vedeta a suferit o embolie amniotică. Cu alte cuvinte, lichidul amniotic din uter a ajuns în sânge. Acea perioadă a marcat-o pe viaţă.

Până acum, Andreea Bălan nu a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. Vedeta s-a rezumat doar la concluzia care o va urmări toată viața. Și anume, aceea că nu va mai putea fi mămică.

Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a spus Andreea Bălan.

Citeşte şi: FOTO: Succes pentru Andreea Bălan! Cum arată vila de lux renovată timp de 6 luni

Andreea Bălan explică de ce nu a mers nicio relaţie

Andreea Bălan explică de ce nu a mers nicio relaţie după divorţul de George Burcea. Artista a fost invitată la podcast-ul lui Radu Ţibulcă, acolo unde a explicat de ce este greu să aibă o relaţie serioasă.

Poţi să-şi refaci viaţa, doar că pentru părintele care creşte copiii constant şi îi are în casă e mai dificil. Eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de şapte ori cu cine ies la întâlnire sau cu cine continui o relaţie, pentru că proiectez în viitor şi zic ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv?

La un moment dat, peste un an, doi, şapte, dacă bărbatul respectiv ajunge să locuiască cu fiicele mele în casă, păi, trebuie să fie un exemplu pentru ele!

Trebuie, în primul rând, să se accepte reciproc, de aceea durează mai mult procesul ăsta, nu e atât de simplu! Faţă de un tată care vede copiii când îi vede şi nu locuişte cu ei”, a declarat Andreea Bălan.