Dieta cu care Andreea Mantea a scăpat de kilogramele nedorite! Prezentatoarea TV a revenit din nou la mărimea S

Andreea Mantea strălucește. Vedeta revine la cârma emisiunii ”Puterea Dragostei” și vrea să arate mai bine ca niciodată.

07 mart. 2022, 13:46
Dieta cu care Andreea Mantea a scăpat de kilogramele nedorite! Prezentatoarea TV a revenit din nou la mărimea S

Dieta cu care Andreea Mantea a scăpat de kilogramele nedorite! Prezentatoarea TV a îmbinat sportul cu disciplina și a reușit să dea jos câteva din kilogramele care îi dădeau mari bătăi de cap.

Dieta cu care Andreea Mantea a scăpat de kilogramele nedorite! Prezentatoarea TV a revenit din nou la mărimea S

Frumoasa vedetă a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care se laudă cu rezultatele obținute după dieta făcută de un trainer specializat: ”Am intrat în blugi mărimea S”, a fost descrierea pusă de vedetă la poză.

”Rezolutie, dorinta sau mai bine zis, nevoie! Am 66 kg si varsta la care metabolismul meu nu mai functioneaza la fel ca acum cativa ani…si vreau sa ajung inapoi la 52 kg. Mai mult decat atat, as vrea sa incerc sa ma mentin la acea greutate. Voi renunta la tot ce imi face rau si voi urma un stil de viata sanatos! Va fi greu pentru ca sunt pofticioasa dar daca voi face suficienta miscare, voi putea sa mai si trisez o data la 2 saptamani. Dar sa stiti ca nu iei in greutate doar daca mananci pana uiti sau esti comod/a. Stresul, agitatia sau anumite probleme care te consuma prea mult, duc la acest luat in greutate sau diverse probleme de sanatate. Acum 2 zile mi-am facut o promisiune si sper sa reusesc! Tineti-mi pumnii!”, scria Andreea Mantea în urmă cu 8 săptămâni.

După două luni de dietă şi mişcare sub ghidajul unui profesionist, prezentatoarea pare mai fericită ca niciodată.

„Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. A fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun. Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.”, mai spunea vedeta.

Citește și: Dieta cu care Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme: „Mi-a dispărut şi celulita”