Boala teribilă cu care a fost diagnosticată Simona Halep în plin proces de dopaj. „Îmi provoacă dureri foarte severe!”

Simona Halep trece prin momente dificile în plin proces de dopaj. Suspendată pentru patru ani, fostul lider WTA se zbate într-un coșmar ce pare să nu se apropie de final.

28 dec. 2023, 11:17
Boala teribilă cu care a fost diagnosticată Simona Halep în plin proces de dopaj. „Îmi provoacă dureri foarte severe!”
Boala teribilă cu care a fost diagnosticată Simona Halep în plin proces de dopaj. "Îmi provoacă dureri foarte severe!"

Boala teribilă cu care a fost diagnosticată Simona Halep în plin proces de dopaj. Sportiva a decis să se confese într-un turneu mediatic în Franța, chiar înainte de audierea sa la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Printre dezvăluirile făcute, campioana a recunoscut că suferă de o afecțiune cu impact semnificativ: tulburări de anxietate, însoțite de insomnii și atacuri de panică.

„Continui să mă antrenez, să mă pregătesc pentru revenirea pe teren. Deocamdată, nu am o echipă, mă antrenez singură în București, chiar dacă este dificil să îți găsești motivația atunci când nu trebuie să participi la competiții și nu știi ce îți rezervă viitorul. Am trecut prin perioade în care nu am putut dormi, în care am avut atacuri de panică. Sunt cunoscută pentru faptul că sunt o jucătoare foarte emotivă. Înaintea meciurilor, stresul îmi provoacă dureri abdominale foarte severe. De când am primit suspendarea, este ca și cum am în fiecare zi aceste dureri și anxietate. Totuși, acum, situația este puțin mai bună”, a declarat Simona Halep pentru Paris Match.

Citeşte şi: Simona Halep, acuzaţii şocante după ruptura de Patrick Mouratoglou. Adevărul despre dopaj: „Mi-a distrus cariera de 25 de ani!”

Fostul lider mondial a dezvăluit că a căutat ajutorul unui psiholog pentru a depăși momentele dificile, considerând că este victimă unei nedreptăți majore.

„Încă discut cu psihologul, mă ajută să rămân calmă și să îmi gestionez temerile. În general, este întotdeauna bine să discuți cu cineva, îți permite să te eliberezi, să te descarci, să înveți să accepți, chiar dacă, în cazul meu, este dificil, pentru că sunt victima injustiției. Pe de altă parte, știu că nu am greșit cu nimic și nu am niciun motiv să îmi fie rușine de ceva. Când văd lucrurile în felul acesta, mă ajută să lupt cu insomniile”, a mai spus Simona Halep.

Citeşte şi: Lovitură devastatoare primită de Simona Halep. Anunţul momentului: „Nu încap dubii că s-a dopat”

Simona Halep continuă să își înfrunte provocările personale și se angajează să revină pe teren în ciuda adversităților care îi stau în cale. Publicul și fanii îi acordă susținere în această perioadă dificilă, așteptând cu nerăbdare revenirea campioanei.