Bobiţă din Las Fierbinţi, la DNA

Prezenţă neaşteptată la DNA. Actorul care îl interpretează personajul Bobiţă în serialul Las Fierbinţă a trecut pragul procurorilor anticorupţie. Celebrul Mihai Bobonete a stat aproximativ o oră şi jumătate în faţa anchetatorilor. Surse citate de România TV spun că Mihai Bobonete ar fi făcut un denunţ important la DNA. La ieşire însă, actorul nu a vrut să confirme şi a făcut chiar glume pe seama audierii. 

RomaniaTV.net
01 feb. 2018, 13:57
Bobiţă din Las Fierbinţi, la DNA

„Ce-ai făcut Bobiţă?”, le-au întrebat jurnaliştii pe actorul Mihai Bobonete, în timp ce acesta ieşea din sediul DNA.

„Păi am aici o rudă. Unchiul meu lucrează la DNA şi a fost ziua lui. Nu am venit în nicio calitate (nici ca martor, nici ca suspect), am vrut să văd şi eu cum arată birourile DNA-ului. Am nişte prieteni la DNA şi m-au chemat cu ceva treabă”, a răspuns actorul Mihai Bobonete, glumind cu presa.

Ulterior, Bobonete a revenit cu lămuriri pe Facebook. „Hai sa o lamurim de pe acum ca sa nu stam sa povestim din ora in ora. Da,azi am fost pana la DNA in vederea lamuririi unei situatii,am discutat cu domnii in masura sa evalueze situatia si am stabilit impreuna cum e mai bine de procedat.

Va garantez ca nu am incalcat eu legea in niciun fel si ca nu fac subiectul niciunei anchete de competenta Directiei Nationale a Anticoruptiei. Ba din contra,sunt un bun platitor de taxe si impozite,muncesc mult si pe baza de contracte semnate temeinic. „DNA” asta a devenit asa un fel de Bau Bau…ceea ce nu e rau pentru cei ce se stiu cu musca pe caciula dar pentru noi ceilalti,nu cred ca trebuie sa reprezinte altceva decat o alta institutie a statului.
La iesirea din sediul DNA,erau in asteptare cativa operatori si o reporterita,nu stiu de la ce televiziune,normal ca m-au recunoscut si au sarit ca arsi sa ma filmeze,sa ma intrebe cand incepe Sezonul nou de Las Fierbinti,ca ce e nou la Sezonul Nou,Ca ei sunt funny mei…ce nebuni!;)

Le-am raspuns in gluma si oficial,am zis sa postez aici,ca sa linistesc lumea care imi poarta de grija,ca sunt bine,nu sunt corupt,nu suport coruptii si respect legea in tot ceea ce fac …pentru cat voi mai sta prin partile locului„.