Bobonete, dezvăluire în premieră despre relaţia tensionată pe care o are cu Ruxandra Ion: „Relaţia aia a murit din faşă. A crezut că am făcut o glumă despre greutatea ei, dar a interpretat greşit”

Mihai Bobonete a dezvăluit în premieră, în cadrul podcastului pe care-l realizează, cum a ajuns să aibă o relaţie tensionată cu regizoarea Ruxandra Ion. Totul a pornit de la interpretarea greşit pe care Ruxandra Ion i-a dat-o unei glume făcute de Bobonete.

09 apr. 2022, 09:53
Bobonete, dezvăluire în premieră despre relaţia tensionată pe care o are cu Ruxandra Ion: „Relaţia aia a murit din faşă. A crezut că am făcut o glumă despre greutatea ei, dar a interpretat greşit”

Bobonete a povestit cum primul contact un Ruxandra Ion a fost, de fapt, şi ultimul: „Relaţia noastră a murit din faşă„, a dezvăluit actorul în podcastul în care a avut-o invitată pe Adela Popescu. Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare ale unui serial în care Bobonete o avea parteneră pe Teo Trandafir.

Relaţia mea cu Ruxandra Ion a murit din faşă. A fost o perioadă, după ce Teo Trandafir a suferit ce a suferit, Adrian Sârbu a ajutat-o să treacă peste acel moment, şi la un moment dat au făcut o încercare şi au zis, bă, ar trebui, ca să-şi mai revină, să facem un serial, era o licenţă luată din afară în care personajul principal era John Goodman care era un taximetrist şi cu o nevastă. Teo era nevastă-mea, eu eram John Goodman, căutau un băiat mai grăsuţ, mai fălcos, şi a trebuit să facem un pilot. Şi m-am dus să fac pilotul şi pentru mine era o provocare şi până la urmă suna bine să joci într-un serial cu Teo Trandafir.

Citeste si Mihai Bobonete, dezvăluiri uluitoare despre boala pe care a ținut-o ascunsă în ultimii ani! “Eu nu mai am voie să beau”

Şi-am repetat noi, foarte mişto Teo, şi tot filmam, se dădea stop şi la un moment dat sunt anunţat că doamna Ruxandra Ion vrea să vorbească ceva cu mine, presupun că indicaţii regizorale. Şi mă uit aşa prin încăpere şi nu ştiam cine e doamna Ruxandra. Auzisem, nu eram prost, dar nu o cunoşteam că nu am avut treaba cu ea.

Şi la un moment dat îmi zice cineva, vezi că doamna Ruxandra este pe terasă. Şi ies din casa în care filmam pe terasă, era o terasă cu un drum aşa, era şi o piscină în dreapta, şi când am ieşit, doamna Ruxandra era îmbrăcată într-o rochie verde fosforescent, era vopsită puţin în cap, roşu cu verde ceva de genul ăsta, avea o tabletă cu husă verde fosforescent, un telefon verde fosforescent, un clipboard verde fosforescent şi i-am zis: Bună ziua. Eu făcusem un pas aşa înainte. Şi ea zice: Da’ unde te duceai, nu m-ai văzut? Eu i-am zis: Era şi greu să vă ratez, referindu-mă la culorile fosforescente, în niciun caz la greutatea dânsei. Nu că s-a supărat, dar mi-a zis: Ieşi. Şi eu am plecat şi eram: Dar… e fosforescent totul. Bă, era totul fosforescent, nu aveai cum s-o ratezi„, a povestit Bobonete amuzat în podcast, precizând că nu a mai avut ocazia să lămurească până acum cum au stat lucrurile şi că gluma în niciun caz nu a fost cu referire la greutatea Ruxandrei Ion.

Eu sunt gras. Cum să fac glume despre graşi?„, a încheiat Bobonete.

@ionutcode #adelapopescu #dabravo #bobonete #mihaibobonete #bobita #pentrutine #pentruvoi #ionutcode #goviral #goviralgo #tiktokviral #tiktokromania ♬ sunet original – NiM

Citeste si Scandal monstru la „Românii au talent” 2022! Bobonete, desfiinţat: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet?”