Scandal monstru la „Românii au talent” 2022! Bobonete, desfiinţat: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet?”

Atitudinea lui Mihai Bobonete față de Alexandru Pârgaru a fost taxată atât de fanii show-ului "Românii au talent", cât și de specialiști. Mai mult, un psiholog a semnalat situația la CNA!

16 feb. 2022, 19:38
Scandal monstru la „Românii au talent” 2022! Bobonete, desfiinţat: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet?”
Scandal monstru la "Românii au talent" 2022! Bobonete, desfiinţat!

Scandal monstru la „Românii au talent” 2022! Bobonete, desfiinţat: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet?”. Cea de-a doua ediție a show-ului „Românii au talent” a născut o controversă uriașă!

Scandal monstru la „Românii au talent” 2022! Bobonete, desfiinţat: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet?”

Psihologul Codruţa Ciurlea a scris că „astfel de momente nu ar trebui să fie la televizor”, fiind susţinută și de colega de breaslă, Adriana Petrescu, anunţă Pagina de Media. „Acesta este momentul pe care am considerat că trebuie să îl aduc în atenţia CNA”, a scris Codruţa Ciurlea pe Facebook, publicând și o captură cu scrisoarea către CNA: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet să expună un om special, care iese din tipare, judecăţilor de valoare?”.

Alexandru Pârgaru de la Românii au talent, dezamăgit de Bobonete: „A început să facă miștouri, glume și glumițe”

„Mă alătur iniţiativei colegei mele Codruţa Ciurlea de a penaliza moral pe toţi cei care sunt responsabili pentru folosirea imaginii unui om pentru rating. Undeva trebuie să se oprească goana după bani şi să înceapă bunul simţ şi moralitatea”, a scris pe Facebook şi psihologul Adriana Petrescu.

Cine este Alexandru Pârgaru de la „Românii au talent”. Tânărul de 29 de ani suferă de o boală care îl ţine captiv într-un trup de copil

Alexandru Pârgaru, în vârstă de 28 de ani, cunoscut drept „copilul diamant”, a avut o reprezentație-surpriză pe scena de la „Românii au talent”, unde a venit cu un număr de purificare spirituală. Concurentul l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete și l-a rugat să facă împreună un ritual de reechilibrare a chakrelor. Momentul a stârnit râsete în sală, potențate și de glumele lui Mihai Bobonete!  Tânărul a fost diagnosticat, la vârsta de cinci ani, cu o tumoră la nivelul sistemului nervos, care-i afecta grav creșterea. Părinții l-au dus la medic, iar la vârsta de șapte ani a fost operat. În timpul intervenției, medicii au descoperit că tumora era calcifiată, iar extracția a fost considerată un real succes!