Bobonete şi Strunilă, bătuţi de un taximetrist: „A venit cu bâta de baseball”

Mihai Bobonete şi Octavian Strunilă au fost bătuţi de un taximetrist, după ce au coborât din maşină şi i-au făcut reclamaţie, pentru că nu a vrut să îi ducă la adresa solicitată de actori. Întâmplarea a avut loc în urmă cu mai mulţi ani şi a fost povestită de Strunilă.

14 iun. 2021, 18:32
Bobonete şi Strunilă, bătuţi de un taximetrist: „A venit cu bâta de baseball”
Bobonete şi Strunilă, bătuţi de un taximetrist

Bobonete şi Strunilă, bătuţi de un taximetrist. Actorul Octavian Strunilă a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, acolo unde cei doi au depănat amintiri. Una dintre ele a fost atunci când actorii au luat bătaie, cu bâta de baseball, de la un taximetrist.

Citeşte şi: Vedetele care au răspuns provocării lui Valeriu Gheorghiță. Mihai Bobonete: „Vaccinul conține o nouă viață, trăită așa cum trebuie, liberi, fără frici, fără ură”

Bobonete şi Strunilă, bătuţi de un taximetrist

Cei doi s-au urcat într-un taxi, iar şoferul le-a zis că nu merge în acea direcţie. În acel moment, Bobonete şi Strunilă au coborât din maşină şi au luat altă maşină. Între timp, Strunilă a sunat la firmă şi i-a făcut reclamaţie şoferului.

Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat într-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxiul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT n-a vrut să ne ia.

Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: «Deschide că îți sparg geamul». Nu ne-am lăsat și am zis că mergem la poliție.

Și ăia ne-au zis că nu e jurisdicția lor, că bătaia a fost în altă parte. Și eu am zis că nu mă interesează, că noi ne-am luat bătaie și că vreau să se rezolve. Ne-au băgat într-o dubă de poliție, ca pe infractori, și ne-au dus la altă secție. Acolo mi-am pierdut căciula. Ne-a dus la secția care trebuia și ne-a pus să scriem declarația.

Și noi scriam cu un ochi, că venisem din club, adrenalina ne scăzuse. Am întrebat: «Nu putem să renunțăm?». Și ni s-a zis: «Nu putem, v-am dat număr». De acolo, când am ieșit, ne-am dus din nou în centru. Am fost nevoiți să luăm din nou un taxi”, a spus Octavian Strunilă, în podcast-ul lui Bobonete.


loading...
Partenerii noștri