Vedetele care au răspuns provocării lui Valeriu Gheorghiță. Mihai Bobonete: „Vaccinul conține o nouă viață, trăită așa cum trebuie, liberi, fără frici, fără ură”

Vedetele au răspuns provocării lui Valeriu Gheorghiță, iar printre ele se numără Mihai Bobonete și Lucian Mândruță care au transmis mesaje de susținere a campaniei de vaccinare.

03 iun. 2021, 16:28
Vedetele care au răspuns provocării lui Valeriu Gheorghiță. Mihai Bobonete: „Vaccinul conține o nouă viață, trăită așa cum trebuie, liberi, fără frici, fără ură”

Vedetele

au răspuns provocarii lansate de Valeriu Gheorghiă, printre acestea se numără Mihai Bobonete și Lucian Mândruță care au postat deja filmulețe în care își arată susținerea față de camoania de vaccinare.

Mihai Bobonete a declarat în clipul său, că vaccinul reprezintă în primul rând întoarcerea la normalitate. Comediantul a mai subliniat faptul că vaccinul a fost benefic atât pentru el cât și pentru cuoscuți. Bobonete i-a provocat la rândul său pe Micutzu, Cabral și Bogdan Naumovici.

„Salutare! Vaccinul conține pentru mine normalitate. Vaccinul conține liniște și un viitor așa cum trebuie să-l avem și un început de nouă viață, trăită așa cum trebuie, liberi, fără frici, fără ură. Vaccinul conține un viitor excepțional. Vă recomand vaccinul și vă spun că mie nu mi-a făcut rău, mi-a făcut numai bine și văd că celor din jurul meu le face din ce în ce mai bine.”, declarat Mihai Bobonete, în filmarea sa pentru susținerea campaniei de vaccinare.

Vedetele au răspuns lui Valeriu Gheorghiță: „Vaccinul conține din nou plaja asta plină de oameni fără griji”

Pentru Lucian Mândruță, vaccinul reprezintă linbertatea de a merge la plajă și de a petrece timp cu prietenii în deplină siguranță.

„Ce conține vaccinul? păi conține din nou plaja asta plină de oameni fără griji, conține turele mele de la București la Constanța cu bicicleta, conține prieteni lângă tine, aproape din nou, cu care poți vorbi, cu care te poți îmbățișa, în primul rând conține dor de libertate, și pentru mine conține viața de dinainte de care îmi este tare, tare dor, așa că vaccinează-te pentru că vaccinul conține viața ta de dinainte așa cum era, nu ți-e dor de ea?!”, a concluzionat în filmarea sa Lucian Mândruță.