Boc, despre filmuleţul „Gol-puşcă”: Un act jurnalistic penibil şi eşuat

Fostul premier Emil Boc a comentat luni pentru prima dată filmuleţul difuzat de Antena 1, în care acesta apare dezbrăcat, în vestiarul unei săli de sport.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 21:36
Boc, despre filmuleţul „Gol-puşcă”: Un act jurnalistic penibil şi eşuat

Emil Boc a declarat luni seară, la B1 TV, că difuzarea clipului în care a apărut dezbrăcat a reprezentat „un act jurnalistic penibil și eșuat”.

Întrebat de ce nu a comentat până acum incidentul, fostul premier a spus că nu a putut să se coboare la un astfel de nivel.

Dar chiar să mă cobor la nivelul acela? Mi s-a părut un act jurnalistic penibil și eșuat și nu m-am decis dacă îi acționez încă în judecată. Este o idee la care reflectez. Fiica mea cea mare, Cezara, îmi recomandă să îi dau în judecată şi banii pe care îi obţin să îi donez la familiile sărace care au copii şi au probleme„, a precizat Boc.

El a spus că intenţionează să se ducă în continuare la sala de sport, chiar la cea unde a fost filmat.

Întrebat despre speculaţiile care au existat potrivit cărora ca premier nu ar fi fost bine protejat, Boc a ţinut să precizeze că „SPP a fost impecabil” pe tot parcursul mandatului său de premier.

„Nu am să le reproşez absolut nimic din acest punct de vedere. Eu mi-am asumat acest lucru când am decis să merg și să fiu un om normal. Cine se gândește că un nebun în sala de vestiar te filmează…”, a arătat Emil Boc.

În luna februarie, în cadrul emisiunii „Un show păcătos” de la Antena 1, a fost difuzată o înregistrare în care fostul premier Emil Boc apare nud, în timp ce pare că se pregăteşte să se îmbrace într-un vestiar.

În urma difuzării clipului, CNA a decis sancţionarea postului de televiziune Antena 1 cu întreruperea emisiei pentru 10 minute.