Boc se ia de Ponta: Viaţa bate blogul. Să îi întrebe pe români cât costă euro

După ce premierul Victor Ponta a făcut bilanţul primelor 100 de zile de când este la guvernare, fostul prim ministru Emil Boc i-a transmis succesorului său de la Palatul Victoria că "viaţa bate blogul".

RomaniaTV.net
18 aug. 2012, 18:57
Boc se ia de Ponta: Viaţa bate blogul. Să îi întrebe pe români cât costă euro

Fostul premier Emil Boc i-a recomandat actualului şef al Executivului, Victor Ponta să îi întrebe pe români cât este cursul leu-euro şi care este preţul la gaze pentru a putea face un bilanţ corect al celor o sută de zile de guvernare.

„Punctul meu de vedere cu privire la bilanţul de 100 de zile prezentat de Victor Ponta este că «viaţa bate blogul». Aceasta este realitatea şi ar fi bine ca domnul Ponta să îi întrebe pe români cât costă un euro sau care este preţul la gaze pe care dânsul l-a negociat sau să se întrebe cum arată imaginea României în UE şi în afara ţării în general. Şi atunci va vedea că, de departe, viaţa bate blogul. Am dat doar trei elemente care să fie analizate mai în detaliu”, a spus Boc.

Primarul Clujului nu l-a iertat nici pe preşedintele interimar Crin Antonescu, care a opinat că Traian Băsescu are şanse mici să se întoarcă la Cotroceni după referendum.

„În nicio matematică din lume 46,2% nu înseamnă 50% plus unu. Eu voi respecta ceea ce va spune Curtea Constituţională, nu ce spune Crin Antonescu. În acest moment, cred că e bine să lăsăm să spună autorităţile statului ceea ce este de făcut în continuare”, a spus Emil Boc. „Din punctul meu de vedere, rezultatele sunt foarte clare: avem un referendum cu un rezultat confirmat de BEC, care trebuie transmis Curţii Constituţionale şi care să constatate că referendumul nu poate fi validat şi, în consecinţă, preşedintele se întoarce la Cotroceni”, a continuat fostul premier.