Boc şi liderii PDL, la Cotroceni: Şi-au prezentat strategia de gestionare a protestelor

Premierul Emil Boc şi mai toţi liderii PDL au fost în această seară la Palatul Cotroceni. Conform România TV, ei i-au prezentat lui Traian Băsescu strategia legată de protestele din ţară.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 17:37
Boc şi liderii PDL, la Cotroceni: Şi-au prezentat strategia de gestionare a protestelor

De când au izbucnit protestele, premierul a mai fost la discuţii cu şeful statului, la Palatul Prezidenţial. Boc a confirmat că una dintre ele a avut loc acum două zile.

În afară de premier, la discuţii au mai fost şi ministrul de Interne – Traian Igaş, Vasile Blaga, preşedintele Senatului şi Roberta Anastase, şefa Camerei Deputaţilor, Elena Udrea, Anca Boagiu şi alţi miniştri, dar şi Antonio Lopez, secretarul general al PPE (Partidul Popular European), familia europeană politică la care este afiliat PDL.

Din informaţiile România TV, premierul Boc i-a prezentat preşedintelui strategia pe care partidul său, PDL, o are faţă de protestele din ţară. PDL a stabilit ca vectorii de comunicare să fie prim-vicepreşedinţii partidului, adică Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Sorin Frunzăverde şi Teodor Baconschi.

Oficial, însă, democrat-liberalii susţin că întâlnirea de la Cotroceni a fost cu secretarul general al PPE. Iată şi comunicatul oficial al pedeliştilor, transmis presei:

„Preşedintele PDL, Emil Boc, premierul României, se află în această seară la Palatul Cotroceni alături de preşedintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, preşedintele Senatului, Vasile Blaga şi mai mulţi miniştri, la o întâlnire cu secretarul general al PPE, Antonio Lopez”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PDL.