A murit la 42 de ani după ce a salvat mii de oameni. Mesaje de condoleanţe pentru unul dintre eroii României

"Comandantul detasamentului de pompieri Sinaia lt. colonelul Adrian Gabriel Andrei a plecat la ceruri!", este mesajul transmis in aceasta dimineata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova.

RomaniaTV.net
03 ian. 2017, 12:02
A murit la 42 de ani după ce a salvat mii de oameni. Mesaje de condoleanţe pentru unul dintre eroii României

Pompierul militar Adrian Andrei s-a stins din viata in noaptea de 1 spre 2 ianuarie, la doar 42 de ani, scrie ph-online.ro.

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, a tinut sa transmita un mesaj de condoleante familiei indurerate si celor apropiati.

„Am primit cu tristete vestea ca ne-a parasit comandantul Detasamentului Sinaia, Adrian Andrei, pe care l-am considerat intotdeauna ca fiind un om extraordinar, un profesionist desavarsit si un exemplu de onestitate si demnitate. Sunt alaturi de familia indurerata si de toti cei care l-au iubit si apreciat pe acest om deosebit. Condoleante! Dumnezeu sa-l aiba in paza!”, este mesajul transmis de Bogdan Toader.

„Pompierii prahoveni sunt profund îndurerați de pierderea unuia dintre colegi, un camarad pentru care viața s-a încheiat brusc.

In aceste momente de tristeţe şi profundă durere, când cuvintele sunt de prisos, nu putem decât să ne exprimam regretul sincer că un OM ca salvatorul nostru nu mai este printre noi. Transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate de această tragedie.

Dumnezeu să ii aseze sufletul nobil, intr-o lume mai buna!”, au transmis si colegii lui Adrian, de la ISU Prahova.