Bodo de la „Proconsul”, decizie radicală! Cu ce se ocupă acum fostul ginere al lui Traian Băsescu

Viața lui Bogdan Marin, alias Bodo de la "Proconsul", s-a schimbat radical. Fostul soţ al Ioanei Băsescu s-a mutat împreună cu familia la țară și și-a deschis un atelier de joacă pentru copii.

22 iul. 2021, 16:35
Bodo de la „Proconsul”, decizie radicală! Cu ce se ocupă acum fostul ginere al lui Traian Băsescu

Bodo de la „Proconsul”, decizie radicală! În urmă cu ceva timp, Bodo și soția au fost invitaţi în Dobreşti, acolo unde locuiește o prietenă de-ale Loredanei din copilărie. Cei doi au fost încântați de peisaj și de tot ce le oferea zona, așa că au decis să cumpere o casă în localitatea din Argeș.

Bodo de la „Proconsul”, decizie radicală!

Loredana și Bodo au lăsat traficul și aglomerația din Capitală și s-au mutat definitiv la ţară. Cei doi s-au pus pe treabă și au închiriat fosta discotecă din sat,  transformând-o într-un atelier de joacă pentru copii. „Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti, Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis să ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţăm copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este mottoul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate. Vedeam în sat foarte puţini copii pe stradă, m-am gândit că probabil stau în case pe telefoane sau pe tablete şi m-am gândit să fac lucruri frumoase pentru ei. Copii minunaţi sunt în fiecare loc de pe lumea asta, însă în destule cazuri ei nu sunt motivaţi. Şi dacă tot ne mutaserăm la Dobreşti, ne-am gândit să facem ceva pentru copiii de acolo. Însă nu mă aşteptam ca proiectul să ia o asemenea amploare”, a spus Loredana Marin pentru Adevărul.

Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Cum arată inelul: „A zis “Da”! Te iubesc până dincolo de moarte”

Bodo, 53 de ani, este şi el încântat de noul său proiect de suflet și crede, cu tărie, că totul i se datorează divinității: „Nu aş fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au crezut în proiect. Sper să aibă viaţă lungă Atelierul de Joacă, să vină aici copii veseli şi dornici de prieteni”.

Copiilor nu li s-a perceput vreo taxă, iar lucrările pentru amenajarea spaţiului au durat şase luni, investiţia totală ridicându-se la aproximativ 20.000 de euro. „Au fost şi oameni care ne-au ajutat mult cu materiale, cu termopane sau mobilier”, a mai spus Loredana Marin.