Bodo de la Proconsul, dezvăluiri despre Ioana Băsescu. Ce spune artistul despre fosta soție: „Nu voiam să ne vadă lumea”

Bodo de la Proconsul, dezvăluiri despre Ioana Băsescu. În urmă cu aproape 20 de ani, cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a durat doar câțiva ani. Motivele divorțului, potrivit artistului, ar fi fost „lucrurile nefondate' din presă, dar și a distanțarea dintre ei.

22 iul. 2023, 10:59
Bodo de la Proconsul, dezvăluiri despre Ioana Băsescu. Ce spune artistul despre fosta soție: „Nu voiam să ne vadă lumea”
Bodo de la Proconsul, dezvăluiri despre Ioana Băsescu

Bodo de la Proconsul, dezvăluiri despre Ioana Băsescu. Recent, cântărețul a fost prezent în podcastul „Lucruri Simple’, găzduit de Horia Brenciu, acolo unde a vorbit despre experiențele prin care a trecut la festivalurile Mamaia și Cerbul de Aur.

Artistul a adus-o în discuție și pe Ioana Băsescu, fosta lui soție, care îi era parteneră la acea vreme. Cei doi s-au căsătorit în 2003, iar cununia civilă a fost oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureștiului la acea vreme. În 2006, au decis să se despartă, după trei ani de căsnicie.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul, după infarct: „A fost ca o revizie pentru corpul și organismul meu”

Bodo de la Proconsul, dezvăluiri despre Ioana Băsescu

Am mers la Cerbul de Aur. Noi, niște copii tâmpiți. Am fost chemat de doamna Mariana Șoitu la TVR și mi-a pus soliștii cu care mă băteam eu la secțiunea mea. Erau foarte mulți artiști, mie mi-e era teamă de unul singur, un lituanian care suna bine.

L-am ascultat pe lituanian la probele de sunet și la live cânta foarte prost. Am simțit că m-am relaxat atât de tare, încât înainte de cântare m-am dus la ora 6 în bar și am ieșit la ora 6. Am cântat zeci de piese. La 10, când m-au trezit băieții, nu mai aveam voce.

Am mâncat 10 ardei iuți, vitamina A, ou cu miere, pe la 3 mi-a revenit vocea. Până la urmă, am cântat cele două piese, Cerul și Mi-ai luat inima și a mers vocea. Am terminat, eu pe vremea aceea eram iubitul Ioanei Băsescu, și am plecat cu Ioana la Poiana Brașov, și-așa nu voiam să ne vadă lumea.

După concert, mă sună Gina Stroian, să nu plecați că sunteți în gală. M-am rugat de ea să îmi spună ce loc am luat și mi-a zis: Ați luat trofeul. Sunt mișcări de trupe grave, pentru că altcineva era pus pe listă.

Luminița Anghel trebuia să ia trofeul. Numai că juriul era format din 8 membri din afara granițelor și doar doi români, regretații Anton Șuteu și Cornel Fugaru. Și ăia 8 au dat 10. Îți închipui cum au făcut ai noștri care aveau comandă să nu dea 10. Și până la urmă au dat și ei 10. Și uite așa am ținut Cerbul de Aur acasă”, a povestit artistul.