Ce se întâmplă cu Bodo la 3 ani de la infarct? Artistul a renunțat la haosul din București

În urmă cu trei ani, Bodo, solistul trupei Pronconsul, trecea prin unul dintre cele mai negre episoade din viața sa. Acesta a ajuns pe mâna medicilor după ce a suferit un infarct. Din fericire, acesta este mai bine acum, iar în majoritatea timpului acesta locuiește la țară, unde se bucură de liniște și de aer curat.

06 mart. 2023, 08:45
Ce se întâmplă cu Bodo la 3 ani de la infarct? Artistul a renunțat la haosul din București

În urmă cu trei ani, artistul de la Proconsul, Bodo, trecea prin momente extrem de dificile. Aceste a ajuns la momentul respectiv direct pe masa de operație, în urma unui infarct. De la acel episod negativ, viața lui s-a schimbat complet. Acesta a decis să se retragă, alături de familia sa, la țară, unde poate avea parte de liniște.

Citește și: Bodo de la Proconsul a pus punct după ce s-a uitat în telefonul soţiei: „Primeşte poze porno”

În urma infearctului, Bodo a avut nevoie de operație, moment în care i-au fost montate trei stenturi la inimă. Acesta se bucură de liniștea de la țară, unde își petrece timpul alături de soția sa, care are extrem de multă grijă de el. Acesta locuiește în prezent în Dobrești, județul Argeș și este nevoit să își ia tratamentul cu sfințenie. Artistul nu trebuie să țină un regim alimentar specific, însă afirmă că viața la țară îi priește. De asemenea, Bodo spune că reușește să facă activități prin curte.

„Am mai multă grijă de el. În fiecare dimineață îl întreb dacă și-a luat medicamentele, după 3 ani, el tot îmi spune că a uitat”, a povestit soția artistului.

Bodo nu trebuie să țină un regim alimentar

La rândul lui, Bodo spune că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru toată „răbdarea” pe care a avut-o față de el și că din fericire nu are restricții. Din acest motiv, el poate să facă și mișcare și să aibă activități normale.

„Trebuie să întorc toată binecuvântarea asta pe care am primit-o cu răbdarea. Dumnezeu a avut răbdare cu mine. Am regim doar în ceea ce privește medicamentația, în ceea ce privește viața la țară și alimentația, nu. Am început să fac mai multă treabă, mai multă mișcare, eu gătesc pentru familie, e tare frumos”, a declarat Bodo.

Bodo a mai povestit că merge frecvent la București, măcar o dată pe săptămână, însă a subliniat că agitația din Capitală îl prost-dispune, în special aglomerația din trafic, care îi generează foarte multă nervozitate.

„Ajung la București o dată, de două ori pe săptămână, iar atunci când intru, mă gândesc cum să ies mai repede, din cauza aglomerației și a stării nervoase pe care ți-o dă traficul din București. Îmi dăunează agitația. O stare care nu-i normală. Nu cred că există persoane fericite care stau în trafic”, a mai spus Bodo.

Cu ceva vreme în urmă, Bodo anunța că a reușit, după 28 de ani în care a avut acest viciu, să se lase de fumat. Acesta a mai povestit că, în prezent, încearcă să se bucure total de fiecare moment pe care îl are.

Citește și: Anamaria Prodan a îngropat securea războiului. Impresara îl așteaptă pe Reghe acasă: ”Oricine de pe pământul asta greșește”