Bodyguard-ul lui Putin, împuşcat în cap. Colonelul care îi purta valiza nucleară a fost găsit într-o baltă de sânge

Colonelul misterios Vadim Zimin, despre care se spune că purta valiza nucleară a lui Vladimir Putin, a fost găsit împușcat în bucătăria apartamentului său din Krasnogorsk, regiunea Moscova.

22 iun. 2022, 23:34
Bodyguard-ul lui Putin, împuşcat în cap. Colonelul care îi purta valiza nucleară a fost găsit într-o baltă de sânge

Vadim Zimin, în vârstă de 53 de ani, se află în stare gravă la terapie intensivă. Fost bodyguard al lui Vladimir Putin, el a fost descoperit de fratele său, care se pare că l-a găsit luni, 20 iunie. Zimin zăcea într-o baltă de sânge cu o rană la cap, scrie Mirror.

Colonel în cadrul Serviciului Federal de Securitate (FSB) Vidim Zimin a fost la un moment dat responsabil de  servieta cu așa-numitul „buton roșu”, un dispozitiv care ar trebui să ducă la lansarea unei arme nucleare. Zimin a ocupat anterior acest rol sub fostul președinte Boris Elțin. Apoi a continuat să lucreze în serviciul de securitate, urcând la gradul de colonel sub Vladimir Putin.

Citeşte şi Ruşii continuă să bombardeze fără milă civilii din Harkov. Cinci femei au fost ucise la intrarea într-o clădire

De asemenea, se mai știe că Vadim Zimin a fost în arest la domiciliu într-un dosar penal, în care şi-a negat categoric vinovăția.

Acest eveniment misterios. al împuşcării lui Zimin, se alătură unui şir de morți misterioase ale oficialităților de rang înalt din Rusia. Din momentul în care trupele ruse au început să se pregătească pentru un război pe scară largă în Ucraina, în Rusia a început o  serie de morți misterioase ale magnaților și ale oamenilor de afaceri importanţi, asociați cu afacerile  petroliere. Unii dintre ei au fost uciși cu brutalitate împreună cu soțiile și copiii minori.

Citeşte şi Vicepreşedintele gigantului rusesc Novotek, Serghei Protosenia, s-ar fi sinucis după ce şi-a ucis soţia şi fiica