EXCLUSIV – Bodyguardul fraților Tate: Oamenii aștia sunt niște dulci. Mie nu mi-au dat niciodată senzația că pot face ceva rău

Bogdan Stancu, fost ofițer de la Direcția Generală de Protecție Internă a Ministerului Afacerilor Interne, rupe tăcerea în dosarul fraților Tate. Omul care s-a ocupat de paza fraților milionari a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, pentru România Tv.

17 ian. 2023, 09:01
EXCLUSIV – Bodyguardul fraților Tate: Oamenii aștia sunt niște dulci. Mie nu mi-au dat niciodată senzația că pot face ceva rău

Bodyguardul fraților Tate, un fost soldat din forțele speciale care a lucrat pentru cei doi britanici timp de mai mulți ani, a declarat în exclusivitate la România TV că multe dintre lucrurile care se spun despre cei doi milionari britanici sunt neadevărate. Mai mult, Bogdan Stancu celor doi spune că nicio fată nu a fost sechestrată în casa fraților Tate.

”Nu a fost nimeni sechestrat. În aprilie cand s-a facut prima perchezitie am ajuns acolo la 10 min. M-au lasat in interior, nu s-a gasit nimic in locuinta lor, era goala casa. De ce? Acele doua fete pe care le stie toata lumea nu erau acolo, ci in alta casa in apropier. Nu era nimeni sechestrat. Aveau cheile in usa, aveau telefonul la ele. Sechestrate nu inseamna cand ai telefonul si toate optiunile de iesire.”, spune Bogdan Stancu.

Citește și: Cât valorează maşinile de lux ale fraţilor Tate confiscate de DIICOT. Ce s-a întâmplat cu bolidul de 4 milioane de euro

Bodyguardul fraților Tate spune că este dispus ”sa colaborez cu toata lumea ca sa se termine povestea asta si sa nu se mai vorbeasca lucruri dupa dispozitii si dupa inventii din presa”.

”Nu a facut nimeni nimic. Oamenii astia sunt niste dulci, pe romaneste. Mie nu mi-au dat niciodata senzatia ca pot face ceva rau. Niciodata zgomote vreo fata sa urle ca ma violeaza. Nu suntem infractori. Scopul nostru era altul, sa avem grijă ca totul sa fie ok. Orice viol mi se pare normal sa il anunti nu dupa 9 luni ca parca m-a violat cineva. Adica sunt multe lucruri cu semne de intrebare”, a mai spus bodyguardul fraților Tate, la România TV.

Citește și: ”Ne-a lăsat amanet la Mykonos”. Noi acuzații la adresa fraților Tristan și Andrew Tate

Pe 29 decembrie, în urma unor percheziții, cei doi frați Tate au fost arestați împreună cu iubita lui Andrew și cu o fostă polițistă, absolventă de Academie. Ei sunt anchetați într-un dosar de crimă organizată instrumentat de DIICOT,  fiind acuzați de trafic internațional de persoane și viol.

Dinaintea Revelionului, cei patru sunt arestați preventiv. Frații Tate au vrut să scape de arest, dar instanța nu a fost de acord. În schimb, frații Tate au dreptul de a avea conversații telefonice de maximum o oră pe zi. Andrew și Tristan pot efectua 10 astfel de apeluri pe zi, toate cumulând câte 60 de minute de persoană.