Bodyguarzii care au călcat în picioare un tânar la festivalul berii din Timişoara, audiaţi la poliţie

Bodyguarzii care au călcat în picioare un tânar la festivalul berii din Timişoara sunt audiaţi acum la poliţie. Ei au fost daţi afară din serviciu. Violenţa agenţilor de pază a fost dusă la extrem: tânărul a fost trântit la pământ, lovit cu pumnii, cu picioarele şi călcat efectiv pe cap. Poliţiştii au identificat şi victima si au stat de vorba cu tânărul bătut crunt, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
17 iun. 2014, 14:00
Bodyguarzii care au călcat în picioare un tânar la festivalul berii din Timişoara, audiaţi la poliţie

Un tânăr de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de către agenţii de pază ai unei firme private chiar în timpul unui concert. Bodyguarzii  sunt audiaţi acum la poliţie şi au fost daţi afară din serviciu.

Bodyguarzii au intervenit în momentul în care în public au apărut incidente. Martorii spun că tânărul de 17 ani a încercat să-şi protejeze prietena, agresată de alţi spectatori în timp ce pe scenă era un concert rock

Tânărul de 17 ani a fost imobilizat, trântit la pământ apoi lovit crunt cu pumnii şi cu picioarele de agenţii de pază ai unei firme private. Tot timpul, băiatul a încercat să îşi apere faţa de pumni.

Bătaia a durat minute bune. Totul s-a petrecut în spatele gardurilor de protecţie de langa scena pe care canta trupa Cargo. Membrii formaţiei sunt şi ei şocaţi de ceea ce s-a întâmplat.

„…Singurii oameni care au îmbrâncit, lovit, îngrozit şi intoxicat cu spray paralizant copiii şi spectatorii nevinovaţi au fost chiar cei care trebuiau să îi protejeze” au spus cei de la Cargo. Bătaia de la festivalul din Timişoara e anchetată de poliţie.

Citeşte şi Poliţist, bătut cu pumnii şi picioarele de un bărbat pe care îl amendase