Bodyguarzii înoată pe străzile din centrul oraşului, fiindcă n-au avut loc în barca oficialilor. Imaginile zilei de la inundaţii VIDEO

Crimeea a fost teatrul unor inundaţii fără precedent zilele acestea, iar mai multe oficialităţi s-au grăbit să vizitete zonele afectate de ape. Dezastrul natural a fost pus în umbră de imagini virale, cu bodyguarzii guvernatorului Crimeii înotând în spatele bărcii în care acesta se afla.

17 iun. 2021, 15:20
Bodyguarzii înoată pe străzile din centrul oraşului, fiindcă n-au avut loc în barca oficialilor. Imaginile zilei de la inundaţii VIDEO

Serghei Aksionov a mers în regiunea Kerci, cel mai afectată de inundaţii, însoţit de mai mulţi oficiali din Ministerul Situaţiilor de Urgenţă. Din motive necunoscute, la dispoziţia acestora a fost pusă o singură barcă, astfel că gărzile de corp ale notabilităţilor nu au mai avut loc şi au fost lăsaţi la apă. Imaginile cu bodyguarzii înotând voiniceşte să ţină pasul cu şefii lor au devenit virale.

Citeşte şi Vremea nefavorabilă face dezastru în țară! Inundații uriașe în Argeș, tornade în Tulcea și Buzău VIDEO

Inclusiv străzile centrale ale orașului Kerci, din estul Crimeii, au fost inundate ca urmare a ploilor abundente și a revărsării râului Melek-Chesme. De altfel, filmuleţul a fost făcut chiat în centrul oraşului şi se poate observa cum trei bărbaţi încearcă să ţină aproape de barcă, însă doar unul reuşeşte cu adevărat acest lucru.

Ca urmare a inundaţiilor, inclusiv spitalul din Kerci a fost afectat, iar zeci de maşini au rămas blocate pe străzile pline de apă, potrivit agenţiei TASS.

Citeşte şi Inundaţii catastrofale, cele mai mari din ultimii 90 de ani. Zeci de persoane şi-au pierdut viaţa la Karachi VIDEO

Serghei Aksionov a fost desemnat guvernator al Crimeii în timpul ocupării armate a parlamentului acestei regiuni de către miliții pro-ruse. El se află în funcţie de peste şapte ani. Kerci, oraş din Peninsula cu acelaşi nume din estul Ucrainei, are o populaţie de aproximativ 150.000 de locuitori. Este cel mai vechi oraş din Crimeea, fiind fondat în urmă cu mai bine de 2.600 de ani. Aflat atât pe malurile mărilor Neagră şi Azov, este o importantă destinaţie turistică.