Bogaţii Hollywood-ului: Află cine este cel mai bine plătit actor din televiziune

Ashton Kutcher, starul din 'Two and a Half Men', este cel mai bine plătit actor din televiziune, reuşind să câştige aproximativ 24 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013, conform Forbes, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 09:02

Aproximativ 11 milioane de telespectatori îi urmăresc sitcomul în fiecare săptămână, după ce la început, când l-a înlocuit pe Charlie Sheen în acest sitcom, avea în medie 28 de milioane de telespectatori pe săptămână.

Pe lângă activitatea din televiziune, Kutcher joacă încă şi în filme (a interpretat recent rolul fondatorului Apple, Stebe Jobs în producţia ‘Jobs’) şi are investiţii în câteva companii de tehnologie.

Jon Cryer, colegul lui Kutcher din ‘Two and a Half Men’ s-a plasat pe locul doi în clasamentul Forbes, cu venituri de 21 de milioane de dolari.

VEZI ŞI Ashton Kutcher a făcut o avere din reclame

Surprinzător, Ray Romano s-a plasat pe locul trei cu venituri de 16 milioane de dolari. Starul din ‘Everybody Loves Raymond’ a mai apărut şi în câteva episoade ale seriei NBC ‘Parenthood’. În plus, Romano şi-a suplimentat veniturile şi cu rolul din animaţia ‘Ice Age’.

Pe locul patru în topul Forbes, la egalitate, s-au plasat Mark Harmon (‘NCIS’) şi Neil Patrick Harris (‘How I Met Your Mother’) cu 15 milioane de dolari.