Bogdan Căpușan, culmea iresponsabilitații! A legat o sanie la Ferrari și a accelerat. Pe aceasta se aflau copii

Bogdan Căpușan este fiul unuia dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de la noi din țară, iar situația financiară extrem de bună l-a împins pe acesta de multe ori spre gesturi necugetate. Același lucru s-a întâmplat și acum, în ziua de Crăciun.

26 dec. 2023, 21:44
Bogdan Căpușan, culmea iresponsabilitații! A legat o sanie la Ferrari și a accelerat. Pe aceasta se aflau copii
Bogdan Căpușan, culmea iresponsabilitații! A legat o sanie la Ferrari și a acelerat. Pe aceasta se aflau copii

Bogdan Căpușan, care provine dintr-o familie renumită pentru activitatea sa în domeniul imobiliar din zona Cluj, se distinge nu doar prin conexiunile sale în lumea proprietăților, ci și prin pasiunea sa pentru autoturisme de lux.

Citește și: EXCLUSIV Cum arată camera de la azilul din Ghermăneşti în care locuieşte Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu a renunţat la ţinutele extravagante

Pe parcursul timpului, Căpușan a fost subiectul mai multor știri legate de aventurile sale la volan, iar cel mai recent incident a fost marcat de o demonstrație iresponsabilă a bogăției. În ziua de Crăciun, acesta a decis să adauge o notă de „spectacol” la sărbătoare, așa că a legat o sanie la mașina sa Ferrari și a porni. Pe sanie se aflau trei copii. Cu toate acestea, gestul său nu s-a oprit aici, ci a continuat să conducă cu viteză, punând în pericol nu doar siguranța sa, ci și a celor aflați în preajmă.

Bogdan Căpușan a imortalizat întreaga scenă printr-o filmare postată ulterior pe platforma Instagram. Acest comportament controversat a stârnit reacții critice din partea publicului și a generat dezbateri cu privire la responsabilitatea socială a celor cu privilegii financiare.

„Am găsit o modalitate de a o face 🚗🛷❤️ Mai sunt și alți voluntari pentru plimbări cu sania la viteze mai mari 😁🚀 ? P.S. Puteți pune la loc plăcuțele după ce ați introdus sforile sau nu le scoateți deloc dacă aveți mâini mici 😇 😇. Toți posesorii de SF90 de acolo… sunteți bineveniți”,  a scris Căpușan pe contul sau de  Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Capusan (@bogdancapusan)

Bogdan Căpuşan este fiul unui milionar clujean care a ridicat mai multe ansambluri rezidenţale în oraş, averea lui fiind estimată de Forbes România, în 2014, la 7 milioane de euro. Tânărul este „pasionat cronic de automobile şi automobilism sportiv”, fiind posesorul mai multor maşini de lux. Bogdan Căpuşan este, de asemenea, pilot profesionist, el participând la curse internaţionale de GT.

Tatăl lui Bogdan, Chimu Căpuşan, ocupa în 2014 locul 381 în Topul Forbes, cu o avere de 7 milioane de euro. „CH Transbeton, compania fondată în 1994 de Chimu Căpuşan prin care omul de afaceri clujean a construit ansamblurile rezidenţiale Bonjour, Junior, A. Mureşanu şi Grigorescu în 2006, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,8 milioane de euro, aproape dublu faţă de 2012”, arată revista.

Citește și: Motivul pentru care Magda Catone s-a înscris la Teologie: „Am făcut-o pentru sufletul meu”