Motivul pentru care Magda Catone s-a înscris la Teologie: „Am făcut-o pentru sufletul meu”

Motivul pentru care Magda Catone s-a înscris la Teologie. După doi ani de studii, actrița își va susține disertația și spune că nu are de gând să se oprească aici, căci are în plan să învețe o limbă străină. Artista a absolvit cu note mari, însă dincolo de asta, s-a bucurat de profesori dedicați și un colectiv de studenți în care s-a integrat imediat.

26 dec. 2023, 21:31
Motivul pentru care Magda Catone s-a înscris la Teologie: „Am făcut-o pentru sufletul meu”
Motivul pentru care Magda Catone s-a înscris la Teologie

Motivul pentru care Magda Catone s-a înscris la Teologie. Vedeta mai are de parcurs o singură etapă până să-și încheie studiile, aceea de a da dizertația. Actrița are această pasiune din copilărie, fiindu-i insuflată de familie, iar ciclul de master l-a urmat pentru sufletul ei și ca un exercițiu de învățare, fără vreo altă intenție.

Citește și: Rona Hartner și-a prevestit sfârșitul! În timpul unei ședințe de tratament foarte dureroase, actrița și-a văzut tatăl decedat: „Haide, fata mea!”

Motivul pentru care Magda Catone s-a înscris la Teologie

Masterul la Teologie l-am terminat, adică eu am aplicat pentru doi ani cu aceste studii aprofundate. Este mult spus… atâta vreme cât nu ai o bază, cât nu ai făcut și licența în Teologie, dar atât timp cât lucrul ăsta l-am făcut pentru mine, pentru sufletul meu și nu vreau să rămân decât într-un exercițiu de învățare, fără niciun fel de demonstrație, va trebui ca să închei așa cum trebuie un lucru bun început disertația pe care urmează să o dau, urmează să văd exact care e termenul”, a zis actrița, potrivit Evz.ro.

În lunile următoare, Magda Catone își va susține lucrarea de disertație, pentru a încheia masterul de la Facultatea de Teologie.  „Sunt deja la final, am terminat cu note mari, pe care nu le merit, dar, în fine, le-am primit. E foarte vast și notele astea drept să spun nu reprezintă nimic, pentru mine cu atât mai mult nu erau… puteau să fie și note mici. Pe mine mă bucură atingerea de oamenii de factura celor care sunt profesori, pe care îi întâlnești la Facultatea de Teologie și, mai mult decât atât, colegii.

Trebuie să își dai seama că obiceiul e să fii tânăr la facultate, nu ca mine, la vârsta a treia. Mă simt foarte bine, n-am să zic că mă simt tânără, dar mă avântă și mă hrănește relația cu tinerii. Mă simt foarte bine cu colegi de seama fiului meu‘, a spus ea.