Bogdan de la Ploiești a apărut cu nasul bandajat pe aeroport. Ce a pățit celebrul manelist VIDEO

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai în vogă maneliști, a apărut în public bandajat la nas și i-a îngrijorat pe fanii săi. De asemenea, acesta a publicat pe internet mai multe fotogtafii în care apare pe patul de spital!

28 mart. 2022, 18:35
Bogdan de la Ploiești a apărut cu nasul bandajat pe aeroport. Ce a pățit celebrul manelist VIDEO
Bogdan de la Ploiești a apărut cu nasul bandajat pe aeroport

Bogdan de la Ploiești a apărut cu nasul bandajat pe aeroport. Manelistul a apelat la prima sa operație estetică la Cluj-Napoca şi a recunoscut că este vorba despre o rinoplastie, după care s-a refăcut destul de repede.

Bogdan de la Ploiești a apărut cu nasul bandajat pe aeroport. Ce a pățit celebrul manelist

„Din fericire nu m-a durut! Ce pot să spun este că simt că m-am născut pentru a doua oară, nu-mi vine să cred că se poate respira aşa de bine! Încă sunt în stare de şoc! Am făcut deviaţia de sept! N-am simţit absolut nimic, recomand mai ales celor care cântă cu vocea… Se roagă tata de mine de şase ani… M-am trezit gata operat, nici nu sunt vânăt la ochi şi sper să revin cât mai repede pe scenă! Am scos meşele din nas şi acum respit cel mai bine din viaţa mea! Am umblat şi la nas, acum e puţin mai mic, am îndreptat cocoaşa… Nu mă deranja mărimea nasului, cât respiraţia!”, a spus Bogdan de la Ploişti la Teo Show, în direct de pe aeroportul din Bucureşti.

Scandal ca la uşa cortului la concert! Spectatorii s-au bătut cu pumnii şi picioarele, Bogdan de la Ploieşti a fost acuzat că a cântat fals

Pentru fanii de pe Instagram, manelistul a avut următorul mesaj: „Sunt bine sănătos, vă mulțumesc din suflet pentru mesaje. Nu mă așteptam să primesc atâtea mesaje. Vă iubesc din suflet, vă mulțumesc. Dumnezeu mă iubește și eu pe El mai mult. Bineînțeles și pe voi. Respect maxim de la BDLP-ul vostru. Revin în forță maximă să cutremurăm România. E doar o operație la nas, a ieșit cu succes, revin cu detalii luni”, a scris Bogdan de la Ploiești.

Suma uriașă pe care manelistul Bogdan de la Ploiești o percepe la nunți și botezuri. Programul lui artistic durează doar 45 de minute

Bogdan de la Ploiești  cere sume frumoase de bani pentru a încânta inimile oamenilor cu melodiile sale care fac milioane de vizualizări. Pentru a-l asculta live la petrecere, alături de invitații de la eveniment, ar trebui să scoți din buzunar între 3.000 de euro!