Bogdan de la Ploiești, declarație de dragoste pentru Cristina Pucean. Dansatoarea a negat relația lor

După ce Cristina Pucean a negat relația cu Bogdan de la Ploiești, manelistul i-a făcut o declarație de dragoste. Cei prezenți au fost surprinși de gest, mai ales când au văzutcum s-a sfârșit momentul.

13 oct. 2022, 15:02
Bogdan de la Ploiești, declarație de dragoste pentru Cristina Pucean. Dansatoarea a negat relația lor

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au fost în atenția publicului după ce au avut mai multe apariții surprinzătoare împreună. Până acum au fost în două vacanțe, una în Santorini și una în Dubai, unde s-au distrat de minune.

Lucrurile au devenit complicate atunci când Bogdan și Cristina au început să își arate dragostea pe care și-o poartă reciproc, în public.

În timpul unui eveniment pe care cei doi l-au avut seara trecută în București, Bogdan i-a făcut dansatoarei o declarație de dragoste care i-a surprins pe cei toți prezenți. Declarația a venit la numai câteva ore după ce Cristina a negat relația, spunând că între ea și cântăreț nu există nimic.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry au fost surprinși în timp ce se țineau de mână. Fanii lor sunt șocați: „Nu mai înțeleg nimic”

„Cristina, Cristina, te iubesc, numai tu ești viața mea/ Cristina, Cristina, te iubesc, Cristina”, a fost declarația de dragoste pe care Bogdan de la Ploiești i-a făcut-o Cristinei Pucean în fața celor prezenți la concert.

Momentul s-a încheiat cu un sărut între cei doi, spre surprinderea tuturor.  În imaginile postate de ei pe Instagram se poate observa că cei doi s-au distrat la concert. Înainte cu numai câteva ore, aceștia au participat și la un botez, unde au fost invitați și alți artiști autohtoni, precum Theo Rose, Boier Bibescu și Connect-R.

Citește și: Theo Rose a fost nașă de botez. Fostul iubit, Alex Leonte, a fost și el prezent la petrecere