Cum a surprins-o Bogdan de la Ploiești pe Cristina Pucean. „Nu mai știam nici să vorbesc!”

Bogdan de la Ploiești continuă să își surprindă iubita, ori de câte ori are ocazia. Recent, cântărețul de manele a făcut un gest romantic pentru ea, iar Cristina Pucean a spus că efectiv a rămas fără cuvinte.

22 feb. 2023, 11:48

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar cei doi se completează perfect atât în viața personală, cât și în cea profesională, mergând împreună la foarte multe evenimente, unde el cântă, iar ea dansează.

Citiți și: Cum a fost surprins Bogdan de la Ploiești de Cristina Pucean. Mesajul transmis de iubita lui în mediul online

Bogdan de la Ploiești, îndrăgostit lulea de Cristina Pucean

Celebrul cântăreț de manele este fericit că și-a întâlnit jumătatea și de când este împreună cu Cristina Pucean, artistul o suprinde mereu pe frumoasa dansatoare.

Bogdan i-a făcut un cadou special iubitei sale, care a mărturisit că a rămas fără cuvinte după ce a văzut surpriza.

Cântărețul a profitat că iubita lui a avut mașina în revizie, iar atunci când a sosit acasă, nu a venit goală. Bogdan de la Ploiești a avut grijă ca iubita lui să găsească o cutie mare de flori și câteva cadouri, chiar și pentru Raym, cățelul ei.

În momentul în care a văzut ce era pe banchetă, Cristina Pucean a fost extrem de emoționată de gestul făcut de iubitul și i-a transmis cât de mult îl iubește.

„Nu pot să cred. Astăzi mi-a fost mașina la revizii și uitați ce am găsit când mi-a adus-o înapoi. Doamne, deci nu ai idee cât de mult te iubesc, iubirea mea. S-a gândit și la Raym, i-a adus păpușele. Abia aștept să vii acasă, iubirea mea. Am rămas plăcut surprinsă. Nu mai știam nici să vorbesc. Te iubesc!”, a spus Cristina Pucean pe Instagram.

Bogdan o iubește foarte mult pe Cristina Pucean și spune despre ea că este cea mai bună femeie din toate punctele de vedere.

„Avem o relație criminală! Te iubesc, Cristina! Ești cea mai frumoasă și cea mai specială fată. În ciuda aparențelor, să știți că oamenii sunt foarte surprinzători, așa cum și de mine se vorbesc multe și am putut să dovedesc alte lucruri, așa și Cristina mea e pe bune numărul 1”, spune manelistul.

Citiți și: Cristina Pucean, primele declarații după despărțirea de Bogdan de la Ploiești: „Acesta este motivul”