Cristina Pucean, primele declarații după despărțirea de Bogdan de la Ploiești: „Acesta este motivul”

Cristina Pucean, primele declarații după despărțirea de Bogdan de la Ploiești. Cei doi și-au spus adio, spre surprinderea fanilor, care îi vedeau împreună mai mult timp. Aceștia au rămas șocați de vestea tristă și vor să știe care este motivul.

06 dec. 2022, 11:24
Cristina Pucean, primele declarații după despărțirea de Bogdan de la Ploiești: „Acesta este motivul”
Cei doi și-au spus adio, spre surprinderea fanilor

Cristina Pucean, primele declarații după despărțirea de Bogdan de la Ploiești. După ce au făcut anunțul despărțirii, au fost mai multe speculații legate de separarea dintre cei doi, printre care faptul că în mediul online a apărut un filmuleț indecent cu faimoasa dansatoare.

Citește și: Victoraș Micula și Bogdan de la Ploiești, aroganță la munte. Cum s-a filmat manelistul alături de tânărul milionar

Cristina Pucean, primele declarații

Ei bine, Cristina Pucean a dat cărțile pe față și a publicat pe Instagram imagini în care fostul său partener o înșală. Cântărețul de manele a fost fotografiat în timp ce își plimba amanta cu bolidul său de lux, dar și în timp ce îi fura un sărut pasional. Fanii dansatoarei l-au condamnat pe artist pentru ceea ce a făcut.

Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan. Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept să fiu înșelată”, a scris Cristina Pucean, pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA PUCEAN (@cristinapuceann)

Ce spune Bogdan de la Ploiești?

Manelistul a postat un mesaj pe internet și recunoaște că a greșit. „Știu că am greșit, dar Dumnezeu e sus și știe sufletul meu, iar cu asta am spus tot. Dacă sunt provocat, voi răspunde. Câteodată trebuie să râzi, chiar dacă sufletul îți plânge”, a scris Bogdan de la Ploiești.

S-a zvonit că Cristina Pucean a apărut în ipostaze indecente în mediul online. În fotografii apărea o femeie cu un tatuaj pe picior, însă dansatoarea spune că ea nu are așa ceva.

Am primit astăzi sute de mesaje și apeluri precum că, circulă pe Telegram un videoclip cu mine în ipostaze indecente și acesta ar fi motivul pentru care eu și Bogdan nu mai formăm un cuplu. Scopul acestei postări nu este ca eu și Bogdan să ne „spălăm rufele” în public, pentru că nu îmi stă în caracter să îmi discut viața privată, ci, doar să clarific că nu eu sunt în videoclip și nu există astfel de clipuri cu mine, spre dezamăgirea multora!”, a scris Cristina Pucean, pe Instagram.