Bogdan de la Ploieşti, fantezii cu Bianca Drăguşanu. Manelistul a făcut dezvăluiri incendiare: „Am fost şi cu 17 femei”

Bogdan de la Ploieşti, fantezii cu Bianca Drăguşanu. Manelistul este cunoscut pentru muzica pe care o face, dar și pentru cuceririle sale. Pentru că profesional se știe totul despre el, cântăreţul a fost invitat în emisiunea ”Detectorul de minciuni”, unde a făcut dezvăluiri incendiare despre viața sa amoroasă.

01 mai 2023, 18:51
Bogdan de la Ploieşti, fantezii cu Bianca Drăguşanu. Manelistul a făcut dezvăluiri incendiare: „Am fost şi cu 17 femei”
Bogdan de la Ploieşti, fantezii cu Bianca Drăguşanu

Bogdan de la Ploieşti, fantezii cu Bianca Drăguşanu. În fața blondinei, cântărețul a recunoscut că a fost o vreme când învârtea femeile pe deget, căci avea, în același timp, nici mai mult, nici mai puțin de 17 iubite.

Nu mai știe acum cum arătau toate, dar, în tinerețe, așa cum îi place lui să spună, și-a îndeplinit toate fanteziile, fiind pregătit acum și de lucruri mai serioase. Mai mult, a făcut o dezvăluire şi anume că a avut vise erotice cu Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi: Cum a surprins-o Bogdan de la Ploiești pe Cristina Pucean. „Nu mai știam nici să vorbesc!”

Bogdan de la Ploieşti, fantezii cu Bianca Drăguşanu

Bianca Drăgușanu: Ai fost cu mai multe fete în același timp?

Bogdan de la Ploiești: Nici nu știu ce să mai zic, că eu mai am și o problemă. Eu când beau uit tot ce am făcut. Nu mai știu ce s-a întâmplat. Păi am fost și cu 17 odată.

Bianca Drăgușanu: Deci răspunsul este da?

Bogdan de la Ploiești: Da, normal.

Bianca Drăgușanu: Dar mai ții minte cum le cheamă?

Bogdan de la Ploiești: Nu mai știu nici cum arată. Am făcut tot felul de nebunii de astea, nu știu. Practic întrebarea asta este dacă Bogdan mai ai fantezii sau nu mai ai fantezii, eu așa o văd. Păi nu prea mai am fantezii, le-am cam făcut pe toate, am copilărit mult de tot, eu sunt un copil mai bătrân. Le-am făcut pe toate.

Bianca Drăgușanu: Ai avut vreodată un vis erotic cu o vedetă din România?

Bogdan de la Ploiești: Da.

Bianca Drăgușanu: Cu cine?

Bogdan de la Ploiești: Tu! Da, eram mai mic.

Bianca Drăgușanu: Dar nu cred că era vorba despre mine. Glumești, nu?

Bogdan de la Ploiești: Cum să glumesc cu asta pe mână? Nu, dar am visat și alte persoane. Cu toții visăm, nu? Acum îți dai seama că m-am trezit, m-am spălat pe ochi și m-am dus să fac piața.