Bogdan de la Ploiești, gesturi grotești în public, ziua-n amiaza mare. Manelistul s-a făcut de râs când a ieșit să ia masa în oraș

Bogdan de la Ploieștia lăsat bunele maniere acasă și a ieșit în oraș să ia masă. Cum a fost surprins manelistul.

05 iun. 2023, 13:35
Bogdan de la Ploiești, gesturi grotești în public, ziua-n amiaza mare. Manelistul s-a făcut de râs când a ieșit să ia masa în oraș
Bogdan de la Ploiești, gesturi uluitoare în public

Bogdan de la Ploiești a fost surprins în ipostaze stânjenitoare. Manelistul nu a ținut cont de reguliele de circulație sau de codul bunelor maniere și a ieșit în oraș pentru a se relaxa după bunul lui plac.

Cântărețul a post surprins de paparazzi SpyNews, alături de un prieten, la un restaurant din zona de Nord a Capitalei. Acesta a parcat neregulamentar, în fața localului, semn că nu îi pasă foarte tare de regulile de circulație.

Citește și: Bogdan de la Ploieşti, fantezii cu Bianca Drăguşanu. Manelistul a făcut dezvăluiri incendiare: „Am fost şi cu 17 femei”

După ce și-a parcat bolidul de lux, manelistul a intrat în restaurant și s-a așezat la o masă unde era așteptat de mai mulți prieteni. După un timp, Bogdan de la Ploiești a scos telefonul și a început să vorbească la el, a băut apă și a discutat cu amicul alături de care a venit la local. după aceea, amicul lui s-a dus la mașina manelistului și a plecat cu ea.

Artistul pare că s-a simțit extrem de bine în compania prietenilor săi, a râs mult și a stat mult la vorbă. După aproximativ 40 de minute, prietenul său s-a întors cu mașina, pe care a parcat-o tot neregulamentar. Manelistul și-a comandat o narghilea din care a tras de câteva ori și a chemat ospătarul pentru a-i schimba narghileaua.

Citește și: Cum a surprins-o Bogdan de la Ploiești pe Cristina Pucean. „Nu mai știam nici să vorbesc!”

Ospătarul s-a întors la masă și cu mâncare, moment în care toți cei de la masa s-au pus să mănânce și au ciocnit paharele de șampanie.

La un moment dat, Bogdan de la Ploiești a ieșit afară pentru a vorbi la telefon, iar discuția a fost una destul de intensă. În tot acest timp s-a plimbat pe trotuar, s-a sprijinit de mașină, a smuls frunze din copaci și s-a jucat cu ele. Totuși, nervos din cauza discuției aprinse, a început să-și trosnească degetele de la picoare pe asfalt și să scuipe pe jos.

După ce a treminat conversația, a intrat în restaurant, i-a salutat pe prietenii săi și a plecat în grabă. Acesta nu s-a urcat la volan, ci l-a pus pe prietenul lui să conducă.