Bogdan de la Ploiești reacționează, după ce Cristina Pucean a apărut în tandrețuri cu alt bărbat: „Suntem atacați”

Bogdan de la Ploiești a reacționat, la scurt timp după ce, în spațiul public, au apărut imagini în timp ce iubita lui, Cristina Pucean, a apărut în ipostaze neobișnuit de apropiate cu un alt bărbat.
Alina Costache
22 mai 2024, 23:12
Bogdan de la Ploiești reacționează, după ce Cristina Pucean a apărut în tandrețuri cu alt bărbat: „Suntem atacați”
Bogdan de la Ploiești reacționează, după ce Cristina Pucean a apărut în tandrețuri cu alt bărbat: „Suntem atacați”

Bogdan de la Ploiești a avut o primă reacție după ce Cristina Pucean a apărut în tandrețuri cu un alt bărbat. Manelistul susține că cineva le vrea răul și că nu se pun e problema de infidelitate între el și dansatoarea orientală.

Citește și: După ce s-au împăcat, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt pregătiți să devină părinți: „Ne va lovi Dumnezeu la momentul potrivit”

Bogdan de la Ploiești reacționează, după ce Cristina Pucean a apărut în tandrețuri cu alt bărbat

Bogdan de la Ploiești a transmis primul mesaj drept reacție după imaginile apărute cu Cristina Pucean alături de un alt bărbat, fiind foarte apropiați. Artistul a reacționat la imaginile cu iubita lui și bărbatul misterios.

După ce imaginile cu Cristina Pucean și bărbatul străin s-au viralizat în mediul online, stârnind multe comentarii de tot felul din partea fanilor celor doi, Bogdan de la Ploiești a decis să reacționeze. El a postat un mesaj video, alături de partenera lui, prin care spune că lumea le vrea răul și că ei sunt mai fericiți ca niciodată împreună.

De asemenea, dansatoarea a precizat că urmează să aibă loc un eveniment foarte important pentru ei, vorbind despre o așa-zisă petrecere, deși unii se gândesc că ar fi vorba despre nuntă, mai ales că cei doi au dat semnale în acest sens în ultima perioadă.

„Salutare, oameni buni! Atunci când suntem atacați, suntem nevoiți și noi, la rândul nostru, să vă oferim o explicație vouă, oamenilor noștri, pentru că noi suntem persoane publice. Nu că ne-ar păsa de stânga sau de dreapta, dar câteodată e foarte bine să știți adevărul. De ce? Pentru că unii oameni nu au liniște de fericirea și de iubirea noastră, probabil atât îi duce capul. Așadar, noi vă anunțăm că ne pregătim pentru o super petrecere și suntem cei mai liniștiți, ne iubim foarte mult. Nu există vorba de înșelat între noi! Aici este vorba de prezent, nu de trecut! Vă iubim din suflet, Doamne ajută!”, au spus cei doi îndrăgostiți pe InstaStory și TikTok.

@cristinapuceann.hazIn viata mai intalnim si oameni carora nu le stim intentiile. Prin asta , din pacate , am trecut si eu acum 2 ani jumate , dar Omul cat traieste invata ! Se pare ca anumiti barbati de fapt sunt fete si nu au capacitatea sa treaca PESTE !♬ sunet original – CRISTINA PUCEAN

Cristina Pucean a venit și cu o lămurire cu privire la imaginile din mediul online. La postarea cu ea și bărbatul misterios de pe TikTok, blondina a spus că acel bărbat care a publicat imaginile cu ei este o persoană din trecutul său, care nu a putut trece peste despărțire și acum încearcă să îi despartă pe cei doi.

„În viață mai întâlnim și oameni cărora nu le știm intențiile. Prin asta, din păcate, am trecut și eu acum doi ani jumate, dar omul, cât trăiește, învață! Se pare că anumiți bărbați, de fapt, sunt fete și nu au capacitatea să treacă peste!”, a scris ea pe internet.

Citește și: Bogdan de la Ploieşti şi-a îngrijorat fanii. Manelistul s-a filmat pe patul de spital VIDEO

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!