După ce s-au împăcat, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt pregătiți să devină părinți: „Ne va lovi Dumnezeu la momentul potrivit”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt mai fericiți ca niciodată. După ce zilele trecute au anunțat că s-au împăcat, acum au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți.

24 apr. 2024, 13:26
După ce s-au împăcat, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt pregătiți să devină părinți: „Ne va lovi Dumnezeu la momentul potrivit”
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean vor să devină părinți

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt foarte fericiți, mai ales acum că s-au împăcat. Chiar dacă s-au despărțit de mai multe ori, de fiecare dată s-au întors unul în brațele celuilalt. În urmă cu aproximativ o lună, cei doi  anunțau pe rețelele sociale că s-au despărțit, dar mulți  dintre urmăritorii celor doi i-au acuzat că este doar o strategie de marketing pentru a-și promova proiectele.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat, din nou, așa cum se aștepta toată lumea: „Marketing! Ne-am săturat de minciunile voastre”

Prezenți la premiera filmului lui Selly, „BuzzHouse: The Movie”, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au ținut să demonteze acuzațiile, spunând că, la fel ca orice cuplu, au avut și ei parte de momente mai dificile.

„Trebuie să înțeleagă oamenii că și noi suntem la fel ca ei, deci și noi ne certăm, și noi ne iubim, și noi ne împăcăm, deci suntem împreună, iar asta este cel mai important. Ceea ce trăiesc oamenii din punct de vedere sentimental, prin asta trecem și noi. De multe ori, viața ne mai pune la încercare. Important este că din toate momentele grele sau mai puțin plăcute, noi avem ce culege, avem ce învăța. Cred că asta este cel mai important. Sper ca de data aceasta să nu ne mai despărțim niciodată”, a ținut să precizeze Bogdan de la Ploiești, într-un interviu pentru WOWnews.

Citește și: Cristina Pucean vrea să devină mamă, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: „Împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie”

Mai mult, manelistul a mărturisit că el și Cristina sunt pregătiți să devină părinți în orice clipă. Chiar dacă nu și-au făcut planuri în acest sens, cei doi ar primi cu brațele deschise un copil în viața lor.

„Noi nu avem niciun plan, are Dumnezeu planuri (n.r. de a avea un copil). Eu niciodată nu mi-am făcut planurile legate de lucruri așa mari. Știe toată România cât de mult iubim copilașii și nu cred că trebuie să facem un plan din asta. Eu cred că ne va „lovi” Dumnezeu la momentul potrivit. Important e că suntem sănătoși, important e că nu spunem „nu” pentru absolut nimic, dar nu spunem nici „da”.

Important este să ne „lovească” Dumnezeu atunci când trebuie și atunci când e momentul cel mai frumos. Dacă noi spunem „nu”, asta ar fi ceva foarte urât, așa că mai bine așteptăm de la Dumnezeu, ca de fiecare dată. Ce am făcut pentru noi până acum, cu siguranță va face Dumnezeu de zece ori mai mult”, a mai mărturisit Bogdan de la Ploiești.