Bogdan de la Ploiești s-a filmat alături de o domnișoară misteroasă în Dubai, după despărțirea de Cristina Pucean: „După ochi pare a fi Daniela Crudu”

Bogdan de la Ploiești s-a filmat alături de o brunetă misterioasă, la scurt timp după despărțirea de Cristina Pucean. Manelistul a luat prin surprindere pe toată lumea.

16 apr. 2024, 17:08
Bogdan de la Ploiești s-a filmat alături de o domnișoară misteroasă în Dubai, după despărțirea de Cristina Pucean: „După ochi pare a fi Daniela Crudu”
Cine este femeia alături de care s-a filmat Bogdan de la Ploiești, după despărțirea de Cristina Pucean?

Bogdan de la Ploiești e unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști de la noi , făcându-se remarcat atât grație talentului său, cât și datorită personalității sale. Recent, artistul a anunțat că s-a despărțit de Cristina Pucean, dansatoarea cu care a format un cuplu timp de doi ani.

Inițial, fanii au crezut că e vorba de o strategie de marketing, însă maelistul a ținut să dezmintă aceste zvonuri.

„Tot ce se zvonește este adevărat! Nu este nici un marketing și chiar e bine așa pentru toată lumea”, a scris manelistul pe Tik Tok.

Recent, Bogdan de la Ploiești a stârnit controverse în mediul online, după ce s-a filmat alături de o domnișoară misterioasă. Internauții și-au dat cu părerea despre cine ar fi cea care ar fi înlocuit-o pe Cristina Pucean.

Citește și: Bogdan de la Ploiești, adevărul despre despărțirea de Cristina Pucean: „E bine așa pentru toată lumea!”

Tânăra apare preț de câteva secunde în filmarea manelistului acopoerită din cap pînă în picioare.

„După ochi pare a fi Daniela Crudu”, „Mie îmi seamănă cu Daniela Crudu”, „Oana Radu 100%”, „E Cristina, se vede clar forma sprâncenelor”, au comentat internauții.

Cristina Pucean, anunț după despărțirea de Bogdan de la Ploiești

Chiar dacă s-a despărțit de Bogdan, Cristina Pucean nu și-a pierdut speranța și susține că își dorește să-și găsească alesul, alături de care să-și întemeieze o familie.

„Fericită sunt, doar că împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie. Cred că asta își dorește fiecare femeie când trece de o anumită vârstă. Cred că cel mai tare mă doare trădarea și minciuna. Asta pentru că eu dau totul pentru oamenii pe care îi iubesc”, a spus Cristina Pucean.

Citește și: Cristina Pucean vrea să devină mamă, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: „Împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie”

Fosta iubită a manelistului își dorește să se căsătorească și e nerăbdătoare să devină mamă, spunând despre ea că ar fi o mamă nonconformistă.

„Dacă aș face fetiță, aș îmbrăca-o mereu în roz, ne-am certa pe farduri și chestii strălucitoare, dar totodată aș avea cea mai bună prietenă. Iar dacă ar fi băiețel, i-aș personaliza toate lucrurile și l-aș învăța tot ce este mai frumos. Într-un cuvânt cred ca aș fi o mamă bună. Iubesc foarte mult copiii!”, a mai spus dansatoarea.