Cristina Pucean, mesaj emoționant pentru Bogdan de la Ploiești. Cum îl răsfață frumoasa dansatoare pe manelist

Cristina Pucean și-a exprimat sentimentele de iubire către Bogdan de la Ploiești printr-un mesaj emoționant pe platformele de socializare. Această postare specială arată cât de profundă este legătura dintre cei doi îndrăgostiți în prezent!

21 feb. 2024, 13:00
Cristina Pucean, mesaj emoționant pentru Bogdan de la Ploiești. Cum îl răsfață frumoasa dansatoare pe manelist
Cristina Pucean, mesaj emoționant pentru Bogdan de la Ploiești. Cum îl răsfață pe manelist:

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au o poveste de dragoste ce durează de un an și jumătate, chiar dacă au trecut prin certuri și despărțiri temporare în trecut. În prezent, cei doi îndrăgostiți se înțeleg excelent, iar acest lucru este evident din postările lor de pe rețelele de socializare, care vorbesc de la sine. Iată ce mesaj de dragoste a publicat Cristina pentru iubitul ei!

Citește și: Cristina Pucean, în doliu. Celebra dansatoare, îngenuncheată de durere: „Nu te vom uita niciodată!”

Pe propriile ei conturi de socializare, Cristina Pucean a făcut o postare plină de dragoste dedicată iubitului ei, Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a exprimat că a găsit persoana potrivită pentru ea.

„Dacă ai găsit pe cineva care se roagă pentru tine, felicitări, ai câștigat!”, a fost mesajul postat de vedetă pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Acest mesaj postat de vedetă este dovada clară a faptului că ea și celebrul cântăreț de manele se înțeleg foarte bine.

Și nu numai acest aspect demonstrează cât de profund se iubesc! În timpul vacanței lor în Cuba, Cristina Pucean și Bogdan din Ploiești au făcut o oprire specială la un loc emblematic, exprimându-și dorința de a fi împreună pentru totdeauna. Cei doi îndrăgostiți au prins un lacăt în formă de inimă și au decis să arunce cheia într-o pădure.

De Ziua Îndrăgostiților, Cristina Pucean a primit un cadou uimitor din partea lui Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a fost surprinsă cu un buchet impresionant de trandafiri și o geantă elegantă de la Jacquemus, evaluată la 550 de euro.

Pe de altă parte, cântărețul de manele a fost surprins de vedetă cu o pereche de pantofi de la un brand renumit mondial, împreună cu o curea care se potrivește perfect cu încălțămintea.

„Jumătatea mea”, a fost mesajul scris de Cristina Pucean, în dreptul videoclipului cu cadourile de Valentine’s Day.

Citește și: Cristina Pucean, surprinsă într-un mod inedit de Bogdan de la Ploiești. Ce surpriză i-a făcut manelistul