Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry au fost surprinși în timp ce se țineau de mână. Fanii lor sunt șocați: „Nu mai înțeleg nimic”

Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry au fost surprinși în timp ce se țineau de mână la malul mării. Fanii artiștilor au reacționat imediat și au spus că nu înteleg ce se întâmplă.

13 sept. 2022, 23:54
Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry au fost surprinși în timp ce se țineau de mână. Fanii lor sunt șocați: „Nu mai înțeleg nimic”

Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România. De-a lungul carierelor lor, aceștia au reușit să își adune o mulțime de fani, care le sunt alături la orice eveniment important din viața lor. Recent, ambii cântăreți i-au luat prin surprindere pe admiratorii lor, asta după ce au fost văzuți în timp ce se țineau de mână la malul mării.

Citește și Căsnicia lui Nicole Cherry este în pericol? Ce spune artista: „Nu este totul perfect, numai lapte şi miere”

Nicole Cherry și Bogdan de la Ploiești au reușit să-și surprindă fanii, după ce cunoscutul artist a postat un videoclip în timp ce o ținea de mână pe cântăreață.

@bogdandelaploiesti.haz @nicolecherry @Bromania ♬ Roses (Imanbek Remix) – SAINt JHN

Reacția fanilor nu a întârziat să apară, motiv pentru care urmăritorii celor doi artiști de pe rețelele de socializare au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Cei mai mulți dintre internauți sunt convinși că Nicole și Bogdan pregătesc un proiect împreună, asta în timp ce alți admiratori s-au arătat surprinși de imaginile văzute, mărturisind că nu înțeleg ce se întâmplă.

„Nu mai înțeleg nimic”, „Toate ca toate, dar le-ar sta super bine împreună”, „Ce frumoși sunteți amândoi așa”, „Urmează o piesă bombă”, „La asta nu mă așteptam”, „E clar că vor scoate o piesă”, „Toate ca toate,dar parcă seamănă puțin amândoi”, „Urmează o colaborare bombă”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Atât Bogdan de la Ploiești, cât și Nicole Cherry nu au făcut încă nicio declarație despre ceea ce urmează să se întâmple, însă cu siguranță este vorba despre un nou proiect, având în vedere că în același videoclip apare și celebrul vlogger, BRomania.

Citește și Bogdan de la Ploiești a apărut cu nasul bandajat pe aeroport. Ce a pățit celebrul manelist VIDEO