Căsnicia lui Nicole Cherry este în pericol? Ce spune artista: „Nu este totul perfect, numai lapte şi miere”

Căsnicia lui Nicole Cherry este în pericol? Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de aproape un an se bucură de statutul de mămică a unei fetiţe. În urmă cu âteva luni, odată cu botezul, s-a căsătorit cu iubitul ei, Florin.

26 aug. 2022, 17:19
Căsnicia lui Nicole Cherry este în pericol? Ce spune artista: „Nu este totul perfect, numai lapte şi miere”
Căsnicia lui Nicole Cherry este în pericol?

Căsnicia lui Nicole Cherry este în pericol? Cântăreaţa a vorbit despre acest subiect şi a mărturisit că, la fel ca în cazul multor familii, și ei au întâmpinat unele discuții, mai mici sau mai mari. Din fericire, au reușit să depășească totul cu bine, iar relația lor e una extrem de solidă.

Citeşte şi: Dansul pentru mire a devenit viral pe TikTok. Şi Nicole Cherry a dansat alături de ea: „Asta mi-am dorit dintotdeauna”

Căsnicia lui Nicole Cherry este în pericol?

Florin a trecut toate probele, pentru că e un tată minunat, este prezent în viața fetiței și face absolut tot ce fac și eu, și da, ne ajută extraordinar de mult, e un tată… un tată bun. Avem timp pentru noi, mai ales că Florin mă și însoțește la concerte. Este implicat și mă ajută cu tot ceea ce poate în cariera mea profesională. Deci momente sunt și pentru noi, iar Anastasia a făcut ca legătura dintre noi să fie și mai strânsă.

Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere. Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele. Important este să știi să gestionezi totul în acel moment și să te calmezi, pentru că asta ajută foarte, foarte mult. Discuții au fost și vor fi mereu, așa cum am mai spus, chiar dacă sunt ele mici sau mai mari. La noi, într-adevăr sunt mici și trec repede, asta mă bucură foarte tare și clar nu stăm supărați, ăsta e secretul, cred.

Fiecare are momentul lui, momentul când poate el este mai orgolios, poate eu sunt mai orgolioasă. Aș spune că eu las mai mult de la mine și încerc să-l împac mai repede, dar sunt momente și când el face asta, adică dăm mingea de la unul la celălalt„, a declarat Nicole Cherry, pentru Viva.ro.