Bogdan Dumitrescu, fost redactor-şef la Pro TV, a murit la 53 de ani în urma unui infarct

Bogdan Dumitrescu, fost director de creaţie la Saatchi & Saatchi, GMP Advertising, Grey Worldwide Romania, a murit, în urma unui infarct. Bogdan va fi inmormantat la Onesti, orasul sau natal.

25 mai 2021, 14:07
Bogdan Dumitrescu, fost redactor-şef la Pro TV, a murit la 53 de ani în urma unui infarct

Bogdan Dumitrescu avea doar 53 de ani şi o experienţă de 22 de ani în industria advertising-ului. Înainte de publicitate, Bogdan Dumitrescu a lucrat şi în media, fiind redactor-şef la Pro TV.

Anunţul a fost făcut site-ul adplayers.ro. „Fost director de creaţie în Saatchi & Saatchi, GMP Advertising, Grey Worldwide România, Bogdan Dumitrescu a plecat într-o lume cu mai mult suflet. Şef de promoţie la Litere, care a terminat Universitatea cu 10 pe linie, a plecat dintre noi în seară zilei de duminică, 23 mai, în urmă unui infarct, a anunţat fiul său câţiva prieteni de familie. Bogdan va fi înmormântat la Oneşti, oraşul sau natal”, scrie sursa citată.

Doliu în lumea artistică! Un îndrăgit interpret de muzică populară a murit la 54 de ani, după ce a fost lovit de o dubă
Înainte de a lucra în publicitate, Bogdan Dumitrescu a fost în media din 1993, unde a fost redactor la PROFM şi Radio Total. El a mai fost şeful Biroului de Presă al Fundaţiei Culturale Române, redactor la TVR Internaţional, redactor şef la Pro TV şi a mai lucrat şi în CNA.

În 2009 şi-a lansat primul său volum – „SMS”. Totodată, el a mai publicat cronica de carte în România Literară, cronica de publicitate în Dilema, eseuri, proză în România Liberă, Dilema, Contemporanul sau Contrapunct.

În ultima perioadă s-a stins şi Claudia Ion, cea care a condus vânzările TVR, Kanal D şi Antena. De asemenea, tot recent a plecat dintre noi şi Corina Bernschutz-Marinca, în trecut manager al agentiei de media Starcom.

Max Mosley, boss-ul FIA în perioada de glorie a lui Michael Schumacher, a murit luni. Britanicul a condus timp de 16 ani Marele Circ