Bogdan Lobonţ rupe tăcerea despre relaţia cu fiica lui George Copos. Cum a reacţionat milionarul când a aflat de idilă

Bogdan Lobonț, fostul portar de la Rapid şi al naționalei României, a trăit o poveste de iubire cu Alexandra Copos, fiica fostului patron din Giuleşti. Despărțirea a avut loc în vara anului 2000, când fotbalistul a semnat cu Ajax Amsterdam și s-a mutat în Olanda.

05 feb. 2024, 11:55
Bogdan Lobonţ rupe tăcerea despre relaţia cu fiica lui George Copos. Cum a reacţionat milionarul când a aflat de idilă
Bogdan Lobonţ rupe tăcerea despre relaţia cu fiica lui George Copos. Cum a reacţionat milionarul când a aflat de idilă

Bogdan Lobonţ rupe tăcerea despre relaţia cu fiica lui George Copos. Actualul antrenor cu portarii de la Rapid a rememorat idila și a dezvăluit ce reacție a avut George Copos când a aflat de relaţie.

„Nu știu cum a văzut-o el, chiar nu știu. De opus nu s-a opus niciodată. Multă lume l-a catalogat ca și o persoană care nu e darnică, cu mine nu a fost așa. O persoană extraordinară, sufletist și rapidist. Nu spun când pierdea Rapid, când făcea egal Rapid nu ieșea din casă. Când am plecat de la Rapid la Ajax nu a vorbit cu mine trei luni de zile. Îl sunam, îmi răspundea și zicea „Nu vreau să vorbesc cu tine!” și închidea. Am plecat în martie, am vorbit cu el în iunie când am venit în vacanță, atunci am reușit să vorbesc cu el. Sunt convins că a ținut foarte mult la mine și ține în continuare”, a declarat Bogdan Lobonț pentru Fanatik.

Citeşte şi: Simona Halep, transformare radicală înainte de audierile la TAS. Cum arată fostul lider WTA după ultima vizită la esteticiană FOTO

Bogdan Lobonţ a povestit cum a ajuns la Dinamo, după ce a evoluat pentru rivala Rapid. „Am vorbit cu Giovanni Becali: „Trebuie să găsim o soluție, că uite ăsta nu mă bagă iară stau, sunt rezerva lu Fred Grim!”. „Ah, OK, bine, băiatu’ lu tata, unde vrei? Vrei să te întorci la Rapid? Stai puțin să analizăm”.  Zic: „Normal, prima opțiune e să mă întorc la Rapid, dar uită-te că la Rapid e Ema Dolha, care e într-o formă bună. Ce sens are să mă duc la Rapid? El e tânăr…” Și zice: „Bă, dar nu vrei la Dinamo?”. „Ba da, cum să nu?”. După vreo oră, mă sună George Copos: „Ah, Bogdan, cea mai mare greșeală o faci că te întorci în țară, rămâi acolo, că abia ai plecat!”. „Nea George, dacă dumneata vrei să vin la Rapid, eu vin la Rapid!”. „Nu, nu, nu, nu, nu!”. Am mai vorbit cu el de două ori și seara când am venit la București, el era în aeroport. Acum, că mă aștepta pe mine sau că aștepta pe altcineva, nu știu. Și i-am zis: „Nea George, fii atent, eu mâine, la ora 12:00, am întâlnire în Floreasca cu cei de la Dinamo. Mă duc la birou la Giovanni Becali și dacă vrei să vin la Rapid, ai timp până mâine la 12:00. Dacă-mi spui să vin la Rapid, vin!”. Am așteptat telefonul, dar nimic. Și am zis OK, nicio problemă, mă duc la Dinamo. Și m-am dus la Dinamo!”, a povestit Bogdan Lobonţ.

Citeşte şi: Ultimele cuvinte pe care Larisa Iordache le-a auzit de la mama sa: ”Acum manevrează totul și de acolo de sus”