Bogdan, tânărul care a impresionat România, a murit. Mii de mesaje pe reţelele de socializare

Bogdan Marghiol, tânărul care a impresionat mii de oameni şi s-a luptat cu o boală cumplită, a murit. Înainte de Crăciun fusese trimis acasă de medici, care nu i-au mai dat nicio şansă. A ajuns atunci în Turcia, unde a mai trăit trei luni, cu speranţa că va învinge cancerul. Din păcate, boala a învins.

11 apr. 2019, 07:46
Bogdan, tânărul care a impresionat România, a murit. Mii de mesaje pe reţelele de socializare

Bogdan Marghiol avea 20 de ani şi mai întâi a fost diagnosticat cu cancer la testicule. A fost operat în România, dar apoi boala s-a răspândit în tot corpul. În prima zi de Crăciun a anului trecut mama băiatului a aflat că nu se mai poate face nimic pentru el. Medicii i-au spus să îl ia acasă, să moară în patul lui.

Rudele şi prietenii s-au mobilizat, au lansat sute de apeluri cerând ajutor în mediul online şi mii de oameni au făcut posibil ca Bogdan să plece spre Turcia. 

Acolo a fost operat şi a început tratamentul cu citostatice, medicii fiind foarte optimişti în privinţa şanselor de vindecare. Începuse să meargă, făcea exerciţii de recuperare şi cure de citostatice. Din păcate, în urmă cu 7 zile, o veste a picat ca un trăsnet.

Bogdan a început să aibă probleme majore de respiraţie, a fost conectat la aparate şi medicii din Turcia au crezut că a răcit la plămâni. În urma analizelor s-a descoperit însă că nu avea niciun virus, ci o timoră foarte mare care apăsa pe plămâni şi nu-l lăsa să respire.

Joi de dimineaţă, tânărul vesel de doar 20 de ani a pierdut lupta cu cancerul

Ultimul mesaj pentru Bogdan de la iubită

Elis, iubita lui Bogdan care i-a fost alături în cea mai grea perioadă a vieții lui, i-a transmis un ultim mesaj:
„Sper ca acolo sus ,sa fii linistit, sa nu ai dureri sa nu suferi. Drum bun,ingerul meu! Dumnezeu sa te ierte! Ai fost si vei ramane totul pentru mine!”

Cu câteva zile înainte ca Bogdan să moară, iubita lui, Elis, care i-a fost în permanență alături, a postat un mesaj de-a dreptul sfâșietor pe pagina lui de Facebook:

Din păcate, familia lui Bogdan a anunțat că băiatul s-a stins din cauza unei infecții la plămâni. Pe pagina de Facebook a lui Bogdan s-au strâns sute de mesaje de condoleanțe: „Este dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieţii. Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în gradina sa
Condoleanțe și multă putere familie îndoliate / Eu… nu pot să cred că nu mai ești…Refuz sa cred asta, verișorul meu… Mi-ai spus că te întorci și o să ieșim toți de ce nu te-ai mai întors??
Zbor lin printre îngeri, dragule! Dumnezeu să te odihnească în pace!!!! / Off, Doamne, nu pot să cred Dumnezeu să te ierte, băiatul meu frumos suflet curat”.