Bogdan Mocanu a mers la „Chefi la cuțite”. Manelistul a vorbit despre boala care nu îi dă pace de la 9 ani

Bogdan Mocanu a vrut să le arate telespectatorilor că nu este talentat doar la cântat și că se pricepe și în bucătărie.

30 sept. 2022, 12:32

Bogdan Mocanu a participat la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a le arăta chefilor, dar și publicului, că se pricepe și la gastronomie, nu doar la muzică. Preparatul i-a dat pe spate pe jurați, atât prin aspect, cât și prin savoarea acestuia.

Manelistul a devenit cunoscut încă din perioada în care era concurent în emisiunea „Puterea dragostei”. Alături de Jador, a descoperit celebritatea și a legat o prietenie frumoasă cu acesta. În ciuda conflictelor care au existat între ei, în prezent, cei doi sunt în relații bune și lucrează împreună în continuare.

Tânărul care are numai 24 de ani și-a făcut curaj și le-a arătat admiratorilor ce știe să facă în bucătărie. El s-a înscris la „Chefi la cuțite” și a reușit să îi impresioneze pe Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu. Preparatul artistului a fost gătit cu mare atenție și dibăcie.

Citește și: Bogdan Mocanu s-a despărţit de iubită. Motivul pentru care este din nou un bărbat singur: „Ne-am împins puțin”

Bogdan Mocanu suferă de diabet

Mocanu le-a povestit juraților că pasiunea pentru gătit, dar și motivul pentru care este foarte atent la ingredientele pe care le folosește este pentru că de la vârsta de nouă ani suferă de diabet și este dependent de insulină.

„Fac de la nouă ani insulină singur. A trebuit să învăț să fac mâncare, să văd care alimente sunt bune. Fac insulină zilnic, aproape după fiecare masă. Pur și simplu suplimentez ce nu-mi produce mie pancreasul”, a spus acesta în cadrul emisiunii.

@fdm1993 #poveștideviață #fdm1993 #fiifericit #chefilacutite #peflow #5pasidebine #tuvangura #vaplacema ♬ (Loop) 5 minutes mysterious, healing(956218) – Yus.Creative-001

Citește și: Bogdan Mocanu, tăiat cu maceta în club! Noapte de coşmar pentru cântăreţ: „Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine”