Bogdan Mocanu, revoltat pe un medic din Constanţa: „M-a cusut neprofesionist și sper să nu se infecteze rana”

Bogdan Mocanu, revoltat pe un medic din Constanţa. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost tăiat cu maceta într-un club din Mamaia de doi băieți şi s-a speriat că îşi pierde braţul, pentru suferă şi de diabet.

27 mai 2022, 08:54
Bogdan Mocanu, revoltat pe un medic din Constanţa: „M-a cusut neprofesionist și sper să nu se infecteze rana”

Bogdan Mocanu, revoltat pe un medic din Constanţa. Manelistul spune că s-a împăcat cu atacatorii cu macete, dar are o mare problemă cu doamna doctor care i-a cusut rana neprofesionist. Cântărețul a dezvăluit că nu a depus plângere împotriva agresorilor săi.

Citeşte şi: Ella de la Puterea Dragostei a făcut accident după ce a încurcat pedalele. A intrat cu maşina într-un zid: „E un ghinion aici în zonă”

Bogdan Mocanu, revoltat pe un medic din Constanţa

Nu pot să mă bucur la răul nimănui, probabil, Poliția s-a autosesizat și de celelalte fapte care au fost din conflictul din seara respectivă. Știți foarte bine că eu nu am depus plângere legat de ce mi s-a întâmplat mie și probabil i-a chemat să dea declarații cu privire la tulburarea liniștii publice și ce a mai fost acolo. M-am împăcat cu băieții cu privire la conflictul nostru.

Eu am fost chemat săptămâna trecută la Poliție pentru dosarul cu tulburarea liniștii publice. M-am împăcat cu băieții și suntem ok. Am rezolvat-o cum am știut mai bine și cum ar fi trebuit rezolvat un astfel de conflict, ei nici nu știau cine sunt la momentul potrivit. A fost o neînțelegere la mijloc, bine că am rezolvat-o și că nu s-a întâmplat.

Am o ranchiună pe doamna doctor de la spitalul din Constanța care m-a cusut neprofesionist și sper să nu se infecteze pentru că și diabetul are un efect asupra vindecării. Am fost la Spitalul Floreasca la Urgențe și chiar s-au ocupat foarte bine medicii de acolo, dar trebuie să fiu atent că dacă se infectează în zona, nici nu vreau să zic unde se poate ajunge.”, a spus tânărul la Antena Stars.