Bogdan Mocanu rupe tăcerea! Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Jador și Alexandra. ”S-a umplut paharul la amândoi”

Jador și iubita lui, Alexandra s-au despărțit la scurt timp, după ce artistul a cerut-o în căsătorie în plină stradă. Vestea separării celor doi a căzut ca un trăsnet pentru fanii manelistului care se așteptau să îl vadă în postura de mire.

25 aug. 2023, 15:41
Bogdan Mocanu rupe tăcerea! Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Jador și Alexandra. ”S-a umplut paharul la amândoi”
Bogdan Mocanu rupe tăcerea! Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Jador și Alexandra.

Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Jador și Alexandra. Până acum nimeni nu a știut care este adevăratul motiv al despărțirii lui Jador de Alexandra pentru că cei doi au refuzat să vorbească despre asta.

Citește și FOTO: Ghinion teribil pentru Jador. Manelistul a căzut din nou la pat. S-a pozat cu branula

Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Jador și Alexandra

Cu toate acestea, Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față și a dezvăluit cum au stat, de fapt, lucrurile între cei doi.

„Eu am stat și am tăcut, am stat în colțul meu, nu m-am băgat prea mult, așa cum au făcut restul prietenilor lui Jador, care ba au încercat să îl despartă, ba… mă rog. Eu știam că este un carusel de emoții. Speram să își fi găsit aleasa, însă, era și părerea mea că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Este vorba de diferența de vârstă dintre ei, Alexandra a crescut în alt mediu, el a crescut în alt mediu, sunt foarte multe concepții pe care ei nu le au în comun. La început, nici eu nu o acceptam pe Alexandra, după ne-am împrietenit, ba chiar am încercat să mediez lucrurile între ei. Mi-am dat seama că mai bine îl las pe el să se dea cu capul, până nu vede el cu ochii lui nu poate lua o decizie”, a declarat Bogdan Mocanu pentru Spynews.ro.

Bogdan Mocanu spune că deși relația dintre Jador și Alexandra părea că merge ca pe roate, totul era de fațadă. Mai mult, bărbatul susține că Jador încă suferă după fosta sa iubită și nu exclude o posibilă împăcare.

„Erau tot felul de discuții între ei, așa cum este în orice cuplu, însă și răbdarea aceasta…la un moment dat se termină, s-a umplut paharul la amândoi. Nu cred că regretă faptul că s-a afișat cu ea, a făcut ce a simțit. Da, în mediul online pareau foarte fericiți, nu puteau posta de fiecare dată când se certau. Nu este exclus să se împace, Jador suferă pentru că a iubit-o și cred că încă o iubește, dar s-a retras în muncă, este doar în studio, nu este omul care să piardă timpul. În momentul acesta mai sunt discuții între ei, acelea de sfârșit de relație: să trec să îmi iau hainele”, a mai declarat Bogdan Mocanu

Citește și S-a aflat adevărul despre Jador! Nu are cancer. Care este motivul real pentru care vrea să se lase de muzică