FOTO: Ghinion teribil pentru Jador. Manelistul a căzut din nou la pat. S-a pozat cu branula

Jador a ajuns din nou la pat. Cântărețul de manele a împărtășit acest lucru cu urmăritorii de pe internet, ca de obicei. 

24 aug. 2023, 12:40

După ce a făcut această postare cu care și-a îngrijorat fanii, artistul nu a vorbit despre motivul pentru care s-a filmat cu perfuzia la mână.

Zilele trecute, după ce s-a scris că Jador ar suferi de o boală gravă, incurabilă, manelistul din Bacău a simțit nevoia să revină cu niște precizări, pentru a elimina orice fel de dubii.

Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica! Sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil! Nu am cancer la colon! Nu am alte boli. Sunt foarte bine, am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine. Mă las de muzică în decembrie, pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți, atâta tot”, a explicat artistul atunci.

S-a săturat de București. Jador, gata să revină în Bacău

Cunoscutul manelist a avertizat că va lua o pauză de la muzică în luna decembrie a acestui an, pentru că-și dorește să se mute în Bacău, acasă și să-și deschidă o afacere.

„Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica! Sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil! Nu am cancer la colon! Nu am alte boli. Sunt foarte bine, am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

ghMă las de muzică în decembrie, pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți, atâta tot”, a explicat muzicianul.