S-a aflat adevărul despre Jador! Nu are cancer. Care este motivul real pentru care vrea să se lase de muzică

Jador a anunțat că nu are cancer, așa cum se zvonea. Artistul a dezvăluit care este mptivul real pentru care renunță la muzică.

22 aug. 2023, 12:15
S-a aflat adevărul despre Jador! Nu are cancer. Care este motivul real pentru care vrea să se lase de muzică
S-a aflat adevărul despre Jador! Nu are cancer. Care este motivul real pentru care vrea să se lase de muzică

Cu doar câteva luni în urmă, Jador stârnea îngrijorare în rândul oamenilor. Aflat în spital, artistul anunța că se confruntă cu afecțiuni de sănătate serioase. Mai mult decât atât, el declara că este nevoit să-și pună capăt carierei muzicale din cauza problemelor medicale cu care se confruntă. Cu toate acestea, în prezent, Jador a schimbat direcția și menționează că starea sa de sănătate este „foarte bună”. Cu toate acestea, el va rămâne în continuare retras de pe scenă.

Citește și: Jador și Alexandra s-au despărțit! Artistul și Simina Loica, surprinși în ipostaze intime: „După 5 ani, tot noi”

După declarația făcută cu două luni în urmă, fanii lui Jador au fost profund afectați. În mod special, la primul său concert ulterior dezvăluirii problemelor sale de sănătate, o admiratoare a izbucnit în lacrimi în fața scenei. Admiratorii artistului au fost profund afectați de aceste vești, însă Jador s-a străduit să îi calmeze, adoptând o atitudine cât mai optimistă.

În prezent, cei care au avut îngrijorări pot respira ușurați, deoarece Jador a anunțat că problemele sale de sănătate nu sunt atât de serioase și cu siguranță nu implică cancer, așa cum se zvonise anterior. Interpretul a dezvăluit că se simte într-o stare foarte bună și că problemele de sănătate s-au dus. Pe lângă aceasta, artistul a specificat că a avut, într-adevăr, o mică problemă la nivelul esofagului, dar că în prezent starea sa este bună.

„Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica! Sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil! Nu am cancer la colon! Nu am alte boli. Sunt foarte bine, am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine”, a spus Jador, în cadrul unui clip postat pe TikTok.

ador o să își facă ieșirea, dar are planuri mari de viitor. Artistul vrea să se mute în Bacău, acolo unde are de gând să își deschidă mai multe afaceri.

„Mă las de muzică în decembrie, pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți, atâta tot”, a mai spus Jador.

Citește și: Jador și-a făcut praf mașina. Manelistul este nevoit să își ia bolid nou: „Vă arăt doar parbrizul, afară nu vreți să știți cum arată”