Bogdan Mocanu rupe tăcerea despre Ema Karter: „Nu aș vrea să-mi fac așteptări”

Bogdan Mocanu rupe tăcerea despre Ema Karter. După ce blonda a declarat că este într-o relație cu artistul, acesta a negat într-o primă fază. Apoi, a simțit să facă o serie de clarificări, mai ai ales că în ultima perioadă cei doi au fost văzuți destul de des împreună.

10 dec. 2022, 18:51
Bogdan Mocanu rupe tăcerea despre Ema Karter: „Nu aș vrea să-mi fac așteptări”

Bogdan Mocanu rupe tăcerea despre Ema Karter. Fostul concurent de Puterea Dragostei a mărturisit că nu se poate vorbi în acest moment despre o relație, pentru că-și dorește să o cunoască mult mai bine pe blondină.

Citeşte şi: Bogdan Mocanu, revoltat pe un medic din Constanţa: „M-a cusut neprofesionist și sper să nu se infecteze rana”

Bogdan Mocanu rupe tăcerea despre Ema Karter

Totodată, acesta a spus că are nevoie de o discuție lămuritoare cu artista. „Prieteni nu suntem – să știi că nu te bag în friendzone, Ema – suntem în cunoaștere, să zic. Nu aș vrea să-mi fac așteptări de la un om pe care nu-l cunosc așa bine și vreau s-o cunosc mai bine, și ea pe mine. (…)

Trebuia să am o discuție cu ea pentru că nu ai cum să spui că ești (…) o discuție despre așteptările mele de la o femeie și cum sunt eu cu o femeie și cu ar trebui să fie ea.”, a afirmat Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Bogdan Mocanu a mers la „Chefi la cuțite”

Bogdan Mocanu a participat la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a le arăta chefilor, dar și publicului, că se pricepe și la gastronomie, nu doar la muzică. Preparatul i-a dat pe spate pe jurați, atât prin aspect, cât și prin savoarea acestuia.

Manelistul a devenit cunoscut încă din perioada în care era concurent în emisiunea „Puterea dragostei”. Alături de Jador, a descoperit celebritatea și a legat o prietenie frumoasă cu acesta. În ciuda conflictelor care au existat între ei, în prezent, cei doi sunt în relații bune și lucrează împreună în continuare.

Tânărul care are numai 24 de ani și-a făcut curaj și le-a arătat admiratorilor ce știe să facă în bucătărie. Bogdan Mocanu s-a înscris la „Chefi la cuțite” și a reușit să îi impresioneze pe Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu. Preparatul artistului a fost gătit cu mare atenție și dibăcie.