Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit! Cine este femeia care l-a făcut să iubească din nou: „E una singură care îmi vine în cap”

Bogdan Mocanu a vorbit despre femeia misterioasă care îi face inima să tresalte din nou de fericire. El a recunoscut că se gândește de mai multe zile la aceeași fată și își dorește să se concentreze asupra unei relații cu ea.

05 apr. 2024, 14:41
Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit! Cine este femeia care l-a făcut să iubească din nou: „E una singură care îmi vine în cap”
Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit! Cine este femeia care l-a făcut să iubească din nou: „E una singură care îmi vine în cap”

Bogdan Mocanu a declarat că de două zile se gândește la aceeași fată și că își dorește să se axeze pe aceasta pentru că l-a făcut să simtă din nou fluturi în stomac.

Citește și: Bogdan Mocanu o vrea pe Bianca Drăgușanu în așternuturi. Ce a putut să spună despre blondină: „Sunt asumat”

Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit! Cine este femeia care l-a făcut să iubească din nou

În viața cântărețului există o femeie care l-a făcut să se gândească dacă mai vrea să fie burlac sau nu. Momentan, identitatea ei a rămas misterioasă, dar a spus, totuși, câteva detalii despre ea.

„Nu e că m-am îndrăgostit, dar parcă nu prea mai vreau să mă gândesc la alte fete. Nu știu de ce. Sper să fie o fază de moment, că asta îmi mai trebuie, să mă îndrăgostesc. Am stat mult și m-am gândit zilele acestea și am zis că dacă ar fi să mă gândesc la o femeie, care ar fi prima care îmi vvine în cap. E una singură care îmi vine în cap. Am luat-o logic. De ce să mai irosesc energie? Nu are rost să irosesc energie și să pierd timpul. Ar fi mai bine să îmi canalizez energia și timpul pe care îl mai am asupra unei singure persoane, dacă e. S-ar putea să mă grăbesc. E o atracție, nu pot spune că m-am îndrăgostit. Ideea principală e că am ajuns la o stare constantă de maturitate, în care am decis ca în momentul în care simt ceva drăguț pentru cineva, să nu îmi mai pierd timpul cu restul”, a povestit Bogdan Mocanu în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”.

Și Bianca Comănici a dezvăluit că în viața ei a apărut o persoană specială cu care ar vrea să formeze un cuplu.

„Eu am postat într-adevăr un story cu mine și cu un băiat, eram asortați cumva. Problema este că ne-am cunoscut într-un mod prin care…nu știu dacă să spun modul în care ne-am cunoscut, pentru că îmi e teamă ca oamenii să nu mă judece pentru asta. Ne-am cunoscut pe o aplicație de dating. Am avut două întâlniri cu un băiat și cu încă unul. Deci am avut două date-uri. Primul date a fost horror, dar al doilea a fost interesant. Noi abia ne-am cunoscut, nu demult și într-adevăr este o chimie foarte mare și merge. Într-adevăr, m-am grăbit puțin să postez, pentru că am zis că nu o să mai fac chestia asta, dar chiar mi se pare că e persoana potrivită”, a spus Bianca.

„Aoleu, s-a îndrăgostit iar Comănici, oameni buni. Eu zic să nu te grăbești, să înveți din experiențele recente și să ai grijă”, a fost discuția celor doi.

Citește și: Bogdan Mocanu rupe tăcerea! Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Jador și Alexandra. ”S-a umplut paharul la amândoi”