Bogdan Socol, condus pe ultimul drum. Îşi va dormi somnul de veci la Cimitirul Ghencea. VIDEO

Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a fost condus pe ultimul drum. Familia, prietenii și fanii i-au adus un ultim omagiu unuia dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi.

14 feb. 2023, 14:02
Bogdan Socol, condus pe ultimul drum. Îşi va dormi somnul de veci la Cimitirul Ghencea. VIDEO

Bogdan Socol îşi va dormi somnul de veci la Cimitirul Ghencea. Acesta şi-a pierdut viaţa la 42 de ani, după o partidă de înot în apele îngheţate ale lacului Bragadiru, sport de care era extrem de pasionat.

Deşi iniţial s-a vehiculat informaţia că ar fi decedat în urma unui şoc hipotermic, medicii legişti au ajuns la o concluzie puţin diferită. Conform rezultatului autopsiei, Bogdan Socol a murit înecat. Acesta a intrat și în șoc hipotermic, din cauza temperaturii extrem de scăzute, și a rămas blocat sub gheaţă. Regretatul comentator sportiv a fost resuscitat la fața locului, dar și la Spitalul Bagdasar Arseni, timp de două ore. Inima lui nu a mai pornit, însă, astfel că medicii au declarat decesul.

Citeste si Bogdan Socol, refuzat de toate televiziunile din România. „Toţi i-au închis ușa în nas! Bine că e loc pentru piţipoance”

Bogdan Socol practica acest sport extrem de aproape trei luni. Potrivit informațiilor de până în prezent, acesta ar fi neglijat avertismentele specialiștilor care l-au îndemnat să nu se aventureze singur în apele înghețate.

Fostul jurnalist era căsătorit, avea trei copii și a făcut parte nouă ani din echipa Digi Sport, unde a fost comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European. De curând, se retrăsese din presă și se dedicase unui nou stil de viață prin care își călea corpul și care includea antrenamente efectuate în condiții extreme și anume înotul în ape înghețate.

Citeste si EXCLUSIV Ce şanse de supravieţuire ar fi avut Bogdan Socol. Medicul Radu Ţincu: „Majoritatea celor care suferă şoc hipotermic îşi pierd viaţa în faza de reîncălzire”