Bogdan Vlădău, jefuit de unul dintre prieteni: „Ştiţi proverbul ăla cu facerea de bine”

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au trecut prin momente groaznice. Aceştia au fost jefuiţi de unul dintre cei mai buni prieteni. Bărbatul a profitat că cei doi dormeau și a furat câteva mii de euro, dar și mai multe bijuterii.

26 iul. 2018, 07:34
Bogdan Vlădău, jefuit de unul dintre prieteni: „Ştiţi proverbul ăla cu facerea de bine”

„Un prieten de-al nostru care venea frecvent la noi în casă. Ne-am trezit că ne-a furat toți banii din casă și bijuterii. Aștept de două luni și nu s-a rezolvat nimic. Este vorba despre câteva mii de euro. Să aibă grijă, să fie mult mai selectivi. El a recunoscut. El a făcut acest fapt când noi dormeam. El era cu noi în casă, iar noi dormeam. Ca și gest este îngrozitor. Venea destul de des pentru că noi încercam să-l ajutăm. S-a întâmplat recent, acum o lună.”, a spus Gina Chirilă la Interviurile VIVA!.

Se pare că hoțul este un împătimit al jocurilor de noroc și acesta ar fi fost motivul principal pentru care a ajuns să facă acest gest de neexplicat.

Bogdan Vlădău este deranjat de faptul că după mai bine de o lună după ce a fost jefuit, poliția nu a reușit să soluționeze cazul.

” Locuim în țara în care băbuța de la colțul străzii este arestată că nu a plătit taxele. L-a înregistrat Gina când a recunoscut că a luat banii. El joacă la casino, joacă poker. Știți proverbul ăla cu facerea de bine.”, a declarat Bogdan Vlădău.