Bolid de lux făcut praf după ce a intrat sub tir. Imagini îngrozitoare de la tragedia în care şi-a pierdut viaţa un bărbat de 40 de ani

Un accident grav de circulaţie a avut loc, în zorii zilei de 2 martie, pe autostrada ce leagă Timișoara de Deva. Un BMW a lovit din spate un autotren. Conducătorul auto al BMW-ului a rămas încarcerat, ulterior a decedat.

03 mart. 2021, 13:00
Bolid de lux făcut praf după ce a intrat sub tir. Imagini îngrozitoare de la tragedia în care şi-a pierdut viaţa un bărbat de 40 de ani
Accident grav pe A1, pe autostrada ce leagă Timișoara de Deva. Sursa FOTO: Tion.ro

Un accident între un bolid de lux şi un tir a dus la pierderea unei vieţi omeneşti. Conducătorul auto al BMW-ului avea doar 40 de ani. Accidentul s-a produs pe A1, la coborârea spre localitatea timișeană Margina. Un autoturism BMW a lovit din spate un autotren, iar șoferul a rămas încarcerat, informează tion.ro. Conducătorul auto nu a murit pe loc, ci a intrat în stop cardiorespirator, decedând ulterior.

Accident între un bolid de lux şi un tir soldat cu moartea unui bărbat de 40 de ani

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe Autostrada A1 pe sensul Nădlac către Deva, la kilometrul 426, a avut loc o coliziune față-spate între un autoturism și un ansamblu de vehicule, produsă la ieșirea de pe autostradă către localitatea Margina, județul Timiș. O persoană din autoturism este încarcerată, fiind efectuate manevre pentru extragerea sa din vehicul și acordarea de îngrijiri medicale”, au anunțat reprezentanții IGPR prin centrul infotrafic al poliției române.

accident bolid de lux tir

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanță. Victima a fost descarcerată, însă era în stop cardiorespirator, iar manevrele de resuscitare au eşuat.

Citeste si Accident cumplit în Braşov, între un microbuz şi un autoturism. 11 persoane au fost rănite. VIDEO

Azi-dimineață, in jurul orei 06:20, Biroul Poliție Autostrăzi A1 Deva-Nădlac a fost sesizat despre producerea unui accident rutier soldat cu victime pe A1 la km 426 C2, în zona ieșirii de pe autostrada înspre localitatea Margina, în care sunt implicate 2 vehicule. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul ca un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus un autoturism din direcția Lugoj înspre Margina, iar la km 426, a intrat în coliziune cu partea din spate a unui tir care se deplasa in fata sa, pe banda nr.1. În urma accidentului, a fost declarat decesul bărbatului de 40 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În zona accidentului, traficul pe sensul de mers spre Deva s-a desfășurat numai pe banda a doua. Pe numele şoferului BMW-ului a fost deschis dosar penal, conform procedurii, pentru ucidere din culpă.

Citeste si Conducător auto din Suceava supus unei serii de şicane în trafic de un şofer tupeist. Ce a scris şoferul în plângere. VIDEO